bize gelin daha saglam gruplarla konser verin diyen yok şu sıralar,piyasa grubu olamadık yıllardır üzgünüz 🙁
anti-social demiş ki:bize gelin daha saglam gruplarla konser verin diyen yok şu sıralar,piyasa grubu olamadık yıllardır üzgünüz 🙁
necroshine demiş ki:anti-social demiş ki:bize gelin daha saglam gruplarla konser verin diyen yok şu sıralar,piyasa grubu olamadık yıllardır üzgünüz 🙁
yanlış anlaşılma olmasın ben yazarken sizinle çıkan gruplar malesef mindcrime la çıkmayı haketmediğini düşünüyorum sizin daha saglam gruplarla beraber isminizin anılmasını isterim o bakımdan söledim...
:metalhead :metal mindcrime :metalhead :metal
devildog demiş ki:necroshine demiş ki:anti-social demiş ki:bize gelin daha saglam gruplarla konser verin diyen yok şu sıralar,piyasa grubu olamadık yıllardır üzgünüz 🙁
yanlış anlaşılma olmasın ben yazarken sizinle çıkan gruplar malesef mindcrime la çıkmayı haketmediğini düşünüyorum sizin daha saglam gruplarla beraber isminizin anılmasını isterim o bakımdan söledim...
:metalhead :metal mindcrime :metalhead :metal
öndcelikle sana amatör gruplara verdigin köstekten dolayı teşekkür ederim ve sormak istiyoru
sen bu organizede cıkacn diger grupları bır yerlerde dinledinmi daha önce ( unutmaki izlemek ve dinlemek arasında daglar kadar fark var )
arkadaşlar emin olun ki unutulmaz bir gece olacaktır bu konser cıkan tüm gruplara şimdiden başarılar dilerlim
BU GECE YUVARLANACAZ GİTAR PARÇACIKLARI İÇİNDE!!!
Ben bu "ama..." nın açılımını merak ettim, rica etsem?devildog demiş ki:sorun yok ama ...
devilation demiş ki:hepside S.A.B.A nın
aranızda diğer grupları dnleyen varmı acaba?
bu zihniyetle bir yere varamazsınız beyler
o bi sakaydı bazı insanlara gönderme bizim mindcrime elemanlarıyla bi sorunumuz yok özellikle sercanı çok sewerizDEMENTIA demiş ki:Ben bu "ama..." nın açılımını merak ettim, rica etsem?devildog demiş ki:sorun yok ama ...
devilation demiş ki:hepside S.A.B.A nın
aranızda diğer grupları dnleyen varmı acaba?
bu zihniyetle bir yere varamazsınız beyler
Hepsi de S.A.B.A'nın derken? Alt grup olmalarını kastettin sanırım, yanlış mı anladım? 3 günlük grup kalkıp headliner olduğunu mu iddia ediyor yoksa? Bu son derece yeni gruplardan oluşan underground bir organizasyon ve headliner havalarına bürünmek, böyle iddialarda bulunmak son derece yersiz... Asıl bu zihniyetle bir yere varamazsınız. Siz muhteşem müzik yapıyor olsanız bile...
Ha bi de ben "diğer gruplardan" Mindcrime ve Thrashfire'ı dinledim ama diğer grupları dinlemedim...
gelmeyi çok istiyordum, odtüde de konuşmuştuk zaten ama gelemiyorum 🙁anti-social demiş ki:bu arada yarın bizi seven(!?);artillery,sanctuary,testament ve acaip mindcrime şarkılarını dinlemek istemek isteyen herkesi bekleriz yolcuya.