MindCrime (Power Thrash) - Ankara

backtofuture2afi2oe8.jpg

anti-social demiş ki:
bize gelin daha saglam gruplarla konser verin diyen yok şu sıralar,piyasa grubu olamadık yıllardır üzgünüz 🙁

yanlış anlaşılma olmasın ben yazarken sizinle çıkan gruplar malesef mindcrime la çıkmayı haketmediğini düşünüyorum sizin daha saglam gruplarla beraber isminizin anılmasını isterim o bakımdan söledim...

:metalhead :metal mindcrime :metalhead :metal

necroshine demiş ki:
anti-social demiş ki:
bize gelin daha saglam gruplarla konser verin diyen yok şu sıralar,piyasa grubu olamadık yıllardır üzgünüz 🙁

yanlış anlaşılma olmasın ben yazarken sizinle çıkan gruplar malesef mindcrime la çıkmayı haketmediğini düşünüyorum sizin daha saglam gruplarla beraber isminizin anılmasını isterim o bakımdan söledim...

öndcelikle sana amatör gruplara verdigin köstekten dolayı teşekkür ederim ve sormak istiyoru
sen bu organizede cıkacn diger grupları bır yerlerde dinledinmi daha önce ( unutmaki izlemek ve dinlemek arasında daglar kadar fark var )
arkadaşlar emin olun ki unutulmaz bir gece olacaktır bu konser cıkan tüm gruplara şimdiden başarılar dilerlim

BU GECE YUVARLANACAZ GİTAR PARÇACIKLARI İÇİNDE!!!

devildog demiş ki:
necroshine demiş ki:
anti-social demiş ki:

öndcelikle sana amatör gruplara verdigin köstekten dolayı teşekkür ederim ve sormak istiyoru
sen bu organizede cıkacn diger grupları bır yerlerde dinledinmi daha önce ( unutmaki izlemek ve dinlemek arasında daglar kadar fark var )
arkadaşlar emin olun ki unutulmaz bir gece olacaktır bu konser cıkan tüm gruplara şimdiden başarılar dilerlim

BU GECE YUVARLANACAZ GİTAR PARÇACIKLARI İÇİNDE!!!

arkadaşım başlık necroshine ın amatör gruplara verdiği destek degil mindcrime bi sorunun varsa özel mesaj atabilirsin (ben kendimi ve verdiğim desteği bilirim merak etme sen bilenlerde bilir)

o gece orda olacagım ama MINDCRIME için :metalhead :metalhead

buarası bır tartışma platformu degil ayrıca senin cıkacak olan dıger grupları assalamanda pek guzel bısey degıl
sorun kısmına gelınce sorun yok ama ...

Afiş hoş hazırlanmış 😀 Konserde çılgın profesör'ü ve süper arabasını da görecekmiyiz 🙂 ... Umarım sorunsuz bir konser olur 😛 Mindcrime'a başarılar.

devildog demiş ki:
Ben bu "ama..." nın açılımını merak ettim, rica etsem?

devilation demiş ki:
hepside S.A.B.A nın
aranızda diğer grupları dnleyen varmı acaba?
bu zihniyetle bir yere varamazsınız beyler

Hepsi de S.A.B.A'nın derken? Alt grup olmalarını kastettin sanırım, yanlış mı anladım? 3 günlük grup kalkıp headliner olduğunu mu iddia ediyor yoksa? Bu son derece yeni gruplardan oluşan underground bir organizasyon ve headliner havalarına bürünmek, böyle iddialarda bulunmak son derece yersiz... Asıl bu zihniyetle bir yere varamazsınız. Siz muhteşem müzik yapıyor olsanız bile...

Ha bi de ben "diğer gruplardan" Mindcrime ve Thrashfire'ı dinledim ama diğer grupları dinlemedim...

DEMENTIA demiş ki:
devildog demiş ki:
Ben bu "ama..." nın açılımını merak ettim, rica etsem?

devilation demiş ki:
hepside S.A.B.A nın
aranızda diğer grupları dnleyen varmı acaba?
bu zihniyetle bir yere varamazsınız beyler

Hepsi de S.A.B.A'nın derken? Alt grup olmalarını kastettin sanırım, yanlış mı anladım? 3 günlük grup kalkıp headliner olduğunu mu iddia ediyor yoksa? Bu son derece yeni gruplardan oluşan underground bir organizasyon ve headliner havalarına bürünmek, böyle iddialarda bulunmak son derece yersiz... Asıl bu zihniyetle bir yere varamazsınız. Siz muhteşem müzik yapıyor olsanız bile...

Ha bi de ben "diğer gruplardan" Mindcrime ve Thrashfire'ı dinledim ama diğer grupları dinlemedim...
o bi sakaydı bazı insanlara gönderme bizim mindcrime elemanlarıyla bi sorunumuz yok özellikle sercanı çok seweriz
ama bazı insanların çıkacak diğer gruplara bok atmaları sinir bozucu
mindcrime la aynı sahneyi paylasmak güzel olacak şimdiden bütün gruplara basarılar S.A.B.A

Lan! Olum logonuz muhteşem olmuş harbi diyorum bak. Çok beğendim ben. Haaa Onur'un bana MSN'den gönderdiği ile kıyaslayınca elbette bir b.ka benzemiyor ama yine de güzel.. 😀

onurun yolladığı asıl karakterimizi yansıtıyor zaten 😀

bir logo daha yapılacak,o da yapılınca kalıcı olan belli olacak.bu arada yarın bizi seven(!?);artillery,sanctuary,testament ve acaip mindcrime şarkılarını dinlemek istemek isteyen herkesi bekleriz yolcuya.

Geri