MindCrime (Power Thrash) - Ankara

Bize İstanbul demişler, afişi düzelttim buyrun 🙂

metal3copyye5.jpg

Bugün hakkaten çok güzeldi MindCrime!

Gerçekten gerek sahne olsun gerek seyirciyle iletişimde gerçekten sağlamlıklarını gösterdiler.

Hepsini tek tek kutluyorum!Önleri açık olsun!Hepsine başarılar!

ankaranın en samimi gruplarından biri olan mindcrime ı boynumu agrıttıkları için kınıyorum yok pardon böle olmayacaktı mukemmel sahnelerinden dolayı tebrik ederim 😆 😆 😆

Gelemedim, eminim çok iyiydiniz, orda olmak isterdim 🙂

Yeni logonuz muhteşem olmuş bence. Nedenini bilmiyorum ama logoya bakınca bunu Taylan yapmıştır dedim, kimin yaptığını merak ediyorum yani 🙂

Sevgiler..

dünkü konsere gelen,gelmek isteyip de gelemeyen herkese teşekkürler.elimizden geldiğince çalmaya çalıştık uzun aradan sonra 🙂 sahne biraz küçük geldi sadece 😀

tandırhet'e de değerli yorumu için teşekkürler 😀

yarın konyaya etli ekmek yemeye bekleriz(power yazılmış ama power çalmayacağız beklentilerinizi boşa çıkarmayalım)

Konsere kesin geliyorum demiştim ama maalesef gelemiyorum salı programım var ayrıca benim doom günüm 😀 benim için de hala playlistte varsa bi this was my life çalın :metalhead

Başarılar..

Bronx demiş ki:
Konsere kesin geliyorum demiştim ama maalesef gelemiyorum salı programım var ayrıca benim doom günüm 😀 benim için de hala playlistte varsa bi this was my life çalın :metalhead

Başarılar..
neyse zaten inanmamıştık gelcem deyince 😆 😆 bu arada ne this was my life ı oğlum o şarkının gelesi oldu 8O 😀
bir de iyi ki doğdun kariyer de yaparsın bariyer de 8)

ODTÜ'de de sahnede göremediğimiz MindCrime'ı çok özlediğimiz kesindi, giderdik hasretimizi. İyi oldu. Özellikle yeni gitaristleri Yasin'i de görmüş, tanımış, rockstar'lığı karşısında hayrete düşmüş olduk. MindCrime'ın böyle bir gitarist alması en çok konser düzenleyicilerinin işine yaramış olsa gerek. Yolcu'ya adam yığmış tek başına. 😆

Üçüncü besteyi de çok beğendim fakat adını tam anlayamadım ne şarkı esnasında ne de sözlerde( 😆 ). Bu arada Giray, sen nasıl bir adamsın ya. Yok lan senden bir tane daha, onu anladım ben. Sahne önlerinin aranılan ismisin sen. 😆

Bugün de etliekmek yemeye Konya'ya gitti bu zirzoplar ama ben gidemedim. Anca buradan oturup "Hah şöyle iyiydiler, böyle güzeldiler" diyorum. Adam olmaz benden, olmaz...
Bu arada Mayk'tan (bu da Saray'ın Peyk adlı şaheseri gibi olmuş ya) etliekmek beklenir mi? 😆

Geri