Merhaba saygı değer forum üyeleri, geçen haftalarda kasım indirimlerinde Arturia MiniFuse 1 aldım. Ürünün bütün driverlarını ve uygulamalarını yükledim. Sesi bilgisayardan almak için FlexASIO adlı uygulamayı kurup config ayarlarını yaptım (Input olarak minifuse u output olarak bilgisayarda kullandığım kulaklığımı seçtim). Fakat ne yaptıysam da Guitar RIG'ten ya da başka bir amp uygulamasından sesi net alamıyorum, cihazın gain ayarını fullediğim de dahi çok az bir ses geliyor arkada gelen cızırtı sesini bile geçemiyor.
Not : Ürünü Windows10 kurulu başka bir bilgisayarda denedim sonuç aynı. Kendi bilgisayarım Windows11, Macbook pro'da denendi yine sonuç aynı, farklı bir jak kablosu ile denedim sonuç yine aynı. Sample rateler windows ile uyumlu hem program da hem windows ayarlarında aynı ratelere sahip. Ne denediysem olmadı sizce sorun minifuse 1 de mi yoksa yapmam gereken başka ayarlar mı var ?
Şimdiden teşekkürler.
Not : Ürünü Windows10 kurulu başka bir bilgisayarda denedim sonuç aynı. Kendi bilgisayarım Windows11, Macbook pro'da denendi yine sonuç aynı, farklı bir jak kablosu ile denedim sonuç yine aynı. Sample rateler windows ile uyumlu hem program da hem windows ayarlarında aynı ratelere sahip. Ne denediysem olmadı sizce sorun minifuse 1 de mi yoksa yapmam gereken başka ayarlar mı var ?
Şimdiden teşekkürler.