2005 Usa gibson ve vox tonelab ex ile pc nin ses kaydedicisi ile aldım bu kaydı... Manyetik takviyesini ERS pickupdan slash in alnico (en sonuncusu) serisinin aynısı olmak şartıyla şipariş verdim... Eski manyetiklerinin ismini simdi hatırlamıyorum ama tanesi 180 dolardı ve seymour duncandı ve inanır mısın gaine yüklendikce feedbacktende çalınmıyordu neredeyse.. (tabi prososorle mixere girmenin dezavantajları ) ... Bu manyetikleri taktıntan sonra tonlarım tam istediğim gibi oldu(tabi prososorun dijitalliğini saymassak).. ve tanesini 150 liraya yaptırdım 🙂 Şimdi arada sırada mixere bağlanıyorum neredeyse hiç feedback yapmıyor..(bu arada amfim yok 🙂).. Kim bilir günün birince jcm800 yada afd 100 e bağlamış olsam gitarı beni nasıl tonlar bekler ...
Şimdi sana tavsiyem şu olucak; İmkanın varsa aynı manyetiklerden sende yaptır.. Gitarına (yada yeni alıcağın lespaul'e tak)..Gitar epiphone diye de küçümseme tak gitsin gün gelir eline para geçer daha üstünü alır ona takarsın manyetikleri.. yani bulunsun manyetiklerin sende fazladan anlatabildim mi .* .. Prososor konusuna gelirsekte ; vox tonelab almışsın yada boss gt-100 almışsın bence hiç bişeyi değiştirmez (tamamen benim görüşüm) bence hepsinde alacağın tonlar aynı..Ama prososor bi süre idare edicektir seni tabi sıkılana kadar..