Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 40 yaş üstü ergen/kendinin farkında olmayan muhabbeti görmekten sıkılmıştım biraz 20 yaş altı ergen muhabbeti görmek farklılık oldu.
Verdiğin tepkilerde forum kullanıcılarını bir şirket kendini de o organizasyonun ikna etmeye çalıştığı bir kişi/müşteri gibi görmen doğru değil. Burada senle dalga geçen kişiler de senin gibi birer forum kullanıcısı. Senin bu forumdan gitmen ya da kalman onlar için bir anlam ifade etmiyor. Hatta site sahibinin de o kadar umrunda değil.
"Keşke Türk bir foruma yazmasaydım" yorumu da aynı şekilde anlamsız ve talihsiz bir yorum olmuş. Bu topluluğu böyle bir stereotipten vurmak bu noktada seni de kapsıyor. Seni farklı yaptığını düşündüğün şey nedir?
Buradaki sıkıntı forumda dönmesini beklediğin muhabbetin aslında bir facebook grubu muhabbeti olması gibi yorumladım ben.
Kötü anlamda söylemiyorum; burası yalnızca bir vasat bilgi kaynağı.