Sağol Alican. İkinci kayıt üzerinde uğraşıyoruz. Ama bu uzun sürecek biraz. Bassist ve ritm gitar buluncaya dek sürecek gibi gözüküyor.Korna demiş ki:beyler merabalar.ben alican.bu yeni ve inşallah son nickim olcak.kaydınızı en kısa zamanda indirip dinliycem.bu camiada başarılar....
Teşekkürler,Wood_Elf_legolas bizi desteklemene sevindim. Sağol dinlediğin için.Wood_Elf_Legolas demiş ki:slm Miscarry
demonuzu dinledim ve oldukça hoşuma gitti sizi ii yerlerde görmek isterim başarılar
Yorumun için teşekkürler. Eleştirilerin emin ol yapıcı olacak. Drum machine kullandığımızdan söz etmiştik.Evde imkanlarımız sınırlıydı.Ama sesimizi kötü de olsa duyurmak istedik. Bass gitarist ilanı bırakmıştık. Bir arkadaş var uyum sağlarsa onunla devam edeceğiz. Bu arada yeni bir parçamız daha var şu an düzenlemede. O biraz daha özenli ve sürpriz olacak. Temmuzun ilk haftalarında konser projemiz var.Umarım zaman bizden yana olur ve hedeflerimize çabuk ulaşırız. İlgin için teşekkürler.umuT777 demiş ki:merhaba ... acı son adlı parçanızı dinledim açık konuşmak gerekirse çok beğenmedim ama bunun büyük bi oranı kaydınızın başarısız olması sanırım. vokal çok ön planda kalmış ve detonelerde doğal olarak gayet açık bir şekilde ortada. bende bi vokalistim ve aynı duruma düşmüştüm. berbat bişey 🙂 . gitarlar uyumlu olmuş ama bass eksikliği açık ve net. zaten sizde söylemişsiniz bu eksikliği. davul konusunda da bir takım sorunlar yaşamışsınız ama bunların hepsi zaman içinde düzelecektir. ilk kaydımızı hatırlıyorum berbat desem az demiş olurum cd'yi kırıp atmıştım sinirden. çalışırsanız çok iyi yerlere gelebilirsiniz. başarılar diliyorum umarım istediğiniz yerlere gelebilirsiniz. başarılı bir stüdyo kaydınızı dinlemek isterim o zaman daha sağlıklı yorumlar yapabilirim. sizi kıracak yada yıpratacak bişi yazmak istemedim umarım yanlış anlamazsınız arkadaşlar kalın sağlıcakla...
umuT777 demiş ki:vokal çok ön planda kalmış ve detonelerde doğal olarak gayet açık bir şekilde ortada.
Sağol dostum. Seninle de görüşemiyoruz. IRC kapanmış yine. Yazdığına sevindim.Birkaç gündür kimse karalamıyordu burayı. Temmuzdaki konser için hazırlıklara başlamak üzereyiz. Başımızın belası öss geçsin çok daha rahat olacağız. 😱 Görüşmek üzere...Rape_ME demiş ki:Selamlar Miscarry 😉
Şarkınızın yeni halini dinledim.İlkine göre daha güzel.Vokali yine pek beğenmediğimi söylesem kızmazsınız 😀
Fakat bu sefer gitar tabiri yerindeyse "abarmış".
Ama ilkine göre on kat daha güzel.İstedikten sonra yapılmıcak hiçbirşeyin olmadığını kanıtladınız.
Sevgiler...
Teşekkür ederim. Olumlu ya da olumsuz olmasından ziyade görüşünü bildirmene sevindim..Seni seviyoruz. 😱ironik demiş ki:slm mert lemi. daha önce yazmak istediğim mesajdı bu ama aksilikler yüzünden bu zamana aksadı. parçayı ilk dinlidiğimde baya hoşuma gitmişti. arkadaşlar kayıtlarla ilgili bi kaç şey söylemişler elbetteki çok temiz net bir kayıt yapmaları o kadar kolay bişey değil. marşandiz sütüdyoları çocukların emrinde değil. dediğim gibi ben çok beğendim ve hala inanmıyorum bu lavukların bu parçayı kendilerinin yaptığına😛))))
görüşmek üzre mert- lemi.