Miscarry;"ölü doğum yapmak ve umutsuzluk" anlamına geliyormuş MorHatuN...MorHatuN demiş ki:ya biri bana misscary ne demek açıkLar mı ?
BrianMolko demiş ki:Gerçek dostluğun olmadığı yerde hiçbirşey olmaz!
Ne bir paylaşım olabilir ne de bir fedakarlık...
Böyle bir ortamdada ortak hareket edilecek,aynı amaçta yürüyecek bir birliktelik düşünülemez...
Bir müzik grubu düşüncesi ise en son düşünülecek şeydir...
Tüm bunların dışında hayalkırıklığı yaşamak ise en kötü şeydir...
Miscarry hiçbirşey kaybetmemiştir.Lakin şu an tüm gücüyle ayaktadır...
------------------------------------------------------------
Kısa bir süre sonra "Grub" isimli EP'mizi beğenilerinize sunacağız...
Ardından ise "Muhteşem" bir organizasyonla karşınızda olacağız...
Bekleyin...😉
Purpy demiş ki:Gerçekten üzüldüm..Ancak aranızda anlaşmazlık varsa ve lemininde dediği gibi gerçek bir dostluk yoksa orda huzursuzluk olucaktır ve bu çalışmalarıda olumsuz etkileyecektir..Belkide daha yolun başındayken bu sorunların ortaya çıkması iyi olmuştur..Şuan yeni elemanlarıyla miscarry daha iyi bir yere gelicektir..Umarım herşey gönlünüzce ve çok güzel olur 😉
Yenilikler konusunda sinsice ilerliyoruz. Patlamalara hazır olun. Benim farklı şehirde olmamdan dolayı sürekli çıktığımız bir yer olamıyor ne yazık ki.Ama konser olabilir her an belli mi olur 🙂 Yakında olacakmış bi organizasyon. Siz burayı takip edin yeter.İlgin için teşekkürler.Bronx demiş ki:demo , kayıt , provalar ne alemde ? davulcu hala bulamadınız mı ? ya da çıktıgınız bir yer yok mu bi izlemek isterim sizi...