CrazyLead,
Biliyorsun benim Behringer mikserlerle pek aram yok, o yüzden önermiyorum, ama kötülemeyeceğim de, "beğenenine iyidir" diyorum. UB serisi mikserlerinin Line girişleri balanslı değil, bu da eğer outboard cihazların varsa patching olayını balanssız yapacaksın demektir, gürültüye davet. Bir de ben mikserin üzerinde on-board efekt sevmiyorum. Genelde çok standart ve benim istediğim gibi olmayan reverb ayarları filan vardır, kullanmayacağım bir özellik için durup dururken bir Aux Send/Return kaybettirir insana.
Biraz daha para harcayıp bir Soundcraft Spirit ya da Allen&Heath mikseri tercih ederim. Hiç sevmememe rağmen Mackie'yi bile Behringer'e tercih ederim. Onlara paran yetmiyorsa aynı fiyat aralığında Phonic mikserlere bak, fiyatına göre süper neticesi olan mikserler bence.
Almayı düşündüğün Behringer mikserin Sound On Sound kritiği
burada.
Ona karşılık Phonic'in aynı ayardaki MR2443 mikserinin kritiği de
burada. Bende aynı mikserin 14 kanallı olanı var, MM1805, sub-mixer olarak kullanıyorum, mikrofon preleri de gayet güzel, sessiz bir mikser. TC'de kim satar bilemiyorum, burada her yerde var.
Soundcraft'ın M serisi mikserlerinin kritiği de
burada.
Bir oku karşılaştır istersen derim. Eğer ingilizcede sorun yaşarsan haber ver yardımcı olmaya çalışırım.
Sevgiler.