pardon yalnız orjinal floyd rose değil cortun kendi ürettiği tremelo var esp mh50 daha mantıklı gibi olur o açıdan
o gitar 900 tl bir tane 2. elli var oda 600 tl ve ankara da onu almamın imkanı yokpardon yalnız orjinal floyd rose değil cortun kendi ürettiği tremelo var esp mh50 daha mantıklı gibi olur o açıdan
ocam sapın takılmasını inan bende bilmiyorum. sap yurt disindan getirtilme özel bi sap. dikkatini çekerim özel bir sap. solo sapıdır. bende bu islerde cahil oldugum icin erimismi erimemismi inan anlamiyorum. 8 yildir calan bi arkadas geldi hayran kaldı. fret erimis falan demedi. tonlarına hayran kaldı. sana diycem buraya gelmeden önce git bi gitarcıya 2 3 bin liralik gitarları dene sapını dene. gel bide bu sapı dene. sap ayarı entonasyon falan ayarlarız onlarbisi degil. ben sana gitarım cok iyidir cok şaşalıdır soyle güzel böyle güzel demiyorum. benim sana diycem 500 liraya alabilecegin en ama en iyi gitar budur diyorum. gel dene diyorum. tek bir sıkıntısı var sadce sapın arka kısmında 1 cm bi catlat var. ama hic ne calmaya nede biseye etkisi var. 4 aydir bende aldigimdada vardı. demiş
haklısınız ama gitar sahibiyle biraz tartıştık bu konuyla ilgili buraya da ilan vermiş@duketemre konuyu sildirmeye bence. Başlığı eski haline çevir, kalsın. Burada forumun formatına uygun, referans olabilecek bilgiler görüşler var. Başlığa yazık etme.
bence kaldırılmasın herkes neyin ne olduğunu görsün bence ona göre tercih yapılsınhaklısınız ama gitar sahibiyle biraz tartıştık bu konuyla ilgili buraya da ilan vermiş
o zaman çok iyi eğer metalden sıkılırsan bir gün ton çeşitliliği çok olduğundan başka gitarlara yönelmek zorunda kalmazsın2. el alcam 450 tl
evet ton yelpazesi çok geniş tam başlangıç gitarı tarzını iyi belirler 2.gitar seçimin da iyi oluro zaman çok iyi eğer metalden sıkılırsan bir gün ton çeşitliliği çok olduğundan başka gitarlara yönelmek zorunda kalmazsın
haklısınız ama gitar sahibiyle biraz tartıştık bu konuyla ilgili buraya da ilan vermiş
peki forumun büyüklerinden siniz sizi dinleyeceğim
edit: ayrıca haklısınız da