Hoppaa... hadi bakalım ortalık kızışsın iyice ...
GE1000/GE1000Li_MOOER Audio
GE1000/GE1000Li-MOOER Audio-INTELLIGENT MULTI EFFECTS
www.mooeraudio.com
Öncelikle, Duman tonu çıkartan yapay zekalı EQ koymuşlar gibi anlıyorum. Güzel.Hoppaa... hadi bakalım ortalık kızışsın iyice ...
GE1000/GE1000Li_MOOER Audio
GE1000/GE1000Li-MOOER Audio-INTELLIGENT MULTI EFFECTSwww.mooeraudio.com
Zaten öyle. 14 efekt bloğu koymuşlar.Cihaz sanki 300 değilde 250 yerine çıkmış gibi,Amiral gemisi olarak GE 300 e göre daha belirgin farklar bekliyordum.
GE 300 yerine GE 2000 olur mu acaba 😊
Aliexpress de 660 euro görünüyor.Zaten öyle. 14 efekt bloğu koymuşlar.
Yeni özellikler renkler falan filan derken daha modern olmuş. Ha bir de drum machine eklemişler. Ses kalitesi daha iyi değildir.
Ge 300 den daha ucuza bu cihaz.
Thomannda daha ucuz, 479 Euro, ve de pilli modeli 549Aliexpress de 660 euro görünüyor.
14 efekt bloğuna istenilen şey atanabiliyor mu peki? Onu pek çözemedim. Yani iki tane delay bloğu, iki tane distortion bloğu mümkün mü?Zaten öyle. 14 efekt bloğu koymuşlar.
Yeni özellikler renkler falan filan derken daha modern olmuş. Ha bir de drum machine eklemişler. Ses kalitesi daha iyi değildir.
Ge 300 den daha ucuza bu cihaz.
Işin ilginç tarafı bana aynı geliyor bu da Hotone da ve benzer birkaç çin markası da
Benim gıcık olduğum tarafı da bu sayılarla yapılan piyasa cambazlığı işte. Yeni veya 2. kuşak modelleme-mimari yok anladığım kadarıyla.Cihaz sanki 300 değilde 250 yerine çıkmış gibi,Amiral gemisi olarak GE 300 e göre daha belirgin farklar bekliyordum.
GE 300 yerine GE 2000 olur mu acaba 😊
Herhalde epeydir GE serisinden yeni bir prosesör çıkmayınca rekabette geri kaldılar biraz, bence Nux-Hotone ile kapışmak istediler çünkü onların yeni cihazları var piyasada. Yapay zekalı EQ muhabbeti de asıl yenilik olarak pazarlanıyor bu durumda.Yeni bir amiral gemisi yoksa o zaman ticari olarak "Duman" tonu çok iyi çıkar bu cihazdan..
YTD 😁Geleceğin yıldızı Hotone olacak.
Amfileri çok güzel.Freeze b ve Five o amfileri evde duruyor.Tüm pedallarını aldım.Eğer sahnede 80'ler çalacaksak Freeze b öyle tonlar veriyor ki sanarsınız Jcm800 veya 1959slp var.Analog olarak çok işe yarıyor özellikle pedallar ve mxr 6 band eq ile istediğim her tonu alıyorum.Turkiyede Hotonenun bir distribütörü olmaması üzücü, yurtdisindan bir şey alıyorsam da o hotone olmaz. Ben genel olarak ge1000 özelliklerini fiyatına göre beğendim, ruhum fakir olsa gerek mooer tonlarını genel olarak beğeniyorum.