Green Mile sanırsam ts7 klonu, şahsen ibanezin 7 serisini çok seviyorum. fz7, de7, cf7. forumlarda söylediklerine göre ts7 de çok güzel.
Ts9 ve Boss sd-1 gibi uzun zamandır var olan pedalları alıp modifiye etmelik pedallar gibi görüyorum. sürekli modifiye edildiler, kopyalandılar, geliştirildiler. doğal olarak butik markalar vs daha fazla ton seçeneği sağlıyor. Ama onun dışında, ts9 kötü bir pedal değil bence.
üstünde hot switchi olduğu için öyle dedim. ona bakılırsa eleclady de electric mistress klonu fakat mn3007 kullanıyor. şuanki electric mistress sanırsam v5, o da şunları kullanıyor http://www.metzgerralf.de/elekt/stomp/mistress/deluxe-electric-mistress-v5.shtmlGreen Mile TS808 klonudur hatta icerisinde onunla ayni çip mevcuttur. TS9'dan iyi olduguna ben de katiliyorum (evet lamba 'azdirma' konusunda da).. Ama henuz TS808 ile kiyaslayamadim.
Uzun süredir kullanıyorum, gerçekten güzel bir pedal. Alıp TS808 modu yaparım diyordum ama stok halinden çok memnun kalınca uğraşmadım bile. Yalnız Hot modu rezalet 😵forumlarda söylediklerine göre ts7 de çok güzel
O beyaz delay aynı hiss sesini ben de de yaptı, satıp 100 TL ye marshall eh 1 aldım. Ambiansı, kalitesi, kullanımı, opsiyonu, tap temposu vs...mooer reecho dan bariz üstün. Benim anlamadığım bu pedalların 2.eli neden bu kadar yüksek?. Kargo dahil 160 TL ye 12 taksit sıfır garantili satılan pedallara 140 -120 TL 2.el İlan açılıyor.Ben elimdeki bütün Boss, MXR pedalları bu forumdan 1/3 fiyatlarına aldım ki pedal ilanlarının büyük bölümü yarı fiyattan gidiyor.
2. el piyasası daha pek oluşmadı çünkü.
ben özellikle spring kısmı için düşünüyorum, analog spring kadar olmasa da kullanılır mı? alayım kenarda dursun diyorumBen kullandım.
Çok da güzel kullanılır.ben özellikle spring kısmı için düşünüyorum, analog spring kadar olmasa da kullanılır mı? alayım kenarda dursun diyorum