Green mile ,hustle drive,shinverb reverb kullandım, greenmile kullandığım en iyi overdrive pedalı diyebilirim.hustle drive hoş.reverbi beğenemedim sanırım benimki sorunluydu.xotic bb preamp ile boostlanınca greenmile ,bir efsane..
Mooer tek tek akort ederken poly tune larda polifonik özellik var galiba. emin değilimMooer daha küçük.
Drive'ları hakkında yorum yapamayacağım ama, özellikle phase ve chorus'unu kullanmış biri olarak yorumum vasat pedallar oldukları. Özellikle MXR Phase 90 ile karşılaştırınca Mooer oldukça zayıf kalıyor hacim olarak.
Eleclady çok sevilen bir pedal, Hartman Flangerdan daha iyi olduğunu iddia ediyor ikisine de sahip olanlar. 18v Electric Mistress almadan önce sırf Eleclady kullanıyordum ve hiç tam anlamıyla mutlu olamamıştım. Biraz volume drop var, 12v ile kullanınca bu ses kaybı düzeliyor. 2 gün önce Eleclady'i 12v ile çalıştırma fırsatı buldum ve 18v Electric Mistressımla karşılaştırdım. Kabul ediyorum non-Deluxe Electric Mistress biraz chorus karakterli ama Eleclady'nin yanında resmen chorus gibi kalıyor. Onun dışında drivedan sonra kullanınca Eleclady çok değiştiriyor drive'ın karakterini, Blend pedalı ile bu durum düzeltilebilir muhtemelen (volume drop da). Deneme ihtimalın varsa Eleclady'i Boss LS-2 ile beraber deneyip (drivedan sonra falan) öyle almanı tavsiye ederim. Clean de pedal gayet güzel bu arada.Eleclady hakkında bir iki kelam edebilecek var mı? Önceki sayfalarda kısaca değinilmiş ama biraz daha detaylı yorum yapan olsa iyi olurdu. Electric Mistress gitarımdan pahalı 🙁 bari bununla nefsimizi köreltelim.
Mooer – Eleclady İncelemesi | Gitar EkipmanlarıEleclady hakkında bir iki kelam edebilecek var mı? Önceki sayfalarda kısaca değinilmiş ama biraz daha detaylı yorum yapan olsa iyi olurdu. Electric Mistress gitarımdan pahalı 🙁 bari bununla nefsimizi köreltelim.
Birisi reverb diğeri delay pedalı ikisinide kullanmıştım mooerun delayları arasında en sevdiğin Reecho olmuştu benim Delay ve reverb ihtiyacını aynı anda Bi nebze olsun karşılıyorSkverb ve reecho pedallarini kullanan ve yorum yapabilecek var mi?
Skverb ve reecho pedallarini kullanan ve yorum yapabilecek var mi?