Gerçekten o atışmaları harikaydı.Ama Athena'nın davulcusu,Caz Akademisi mezunu olduğu için Kerem'i çok zorluyor.Hatta bir keresinde böyle oldu yine,Athena'nın davulcusu bir hareket yaptı,Kerem direkt olarak bagetleri koyup kalktı.WS demiş ki:Geçen gün trt2 de Yedikule konseri çıktı. Baya iyiydi hele Athena davulcusu Doğaç Titiz ile Mor ve ötesi davulcusunun birlikte çaldıkları kısım baya iyiydi
Benim bildiğim kadarıyla Bilgi Jazz composition ı bitirmiş(Yanlış biliyor olabilirim tabiki) ki zaten benim davula başlamama neden odur...eXpert demiş ki:Gerçekten o atışmaları harikaydı.Ama Athena'nın davulcusu,Caz Akademisi mezunu olduğu için Kerem'i çok zorluyor.Hatta bir keresinde böyle oldu yine,Athena'nın davulcusu bir hareket yaptı,Kerem direkt olarak bagetleri koyup kalktı.WS demiş ki:Geçen gün trt2 de Yedikule konseri çıktı. Baya iyiydi hele Athena davulcusu Doğaç Titiz ile Mor ve ötesi davulcusunun birlikte çaldıkları kısım baya iyiydi
I_L_G demiş ki:arkadaşlar burda mor ve ötesini kötülemek istemem ancak mor ve ötesi batı gruplarından esintiler olan bir grup.buda onların ortaya koydukları müziğin saf ve kendine özgü bir tarafı olmasını engelliyor.ayrıca grup elemanlarının düşünceleri ve görüşlerini hayran kitlesi sizler iyi bilirsiniz .ancak görüşlerine çok ters davranan ve konuşan bir grup izlenimi veriyorlar.örneğin solistlerinin ayağında nike ayakkabı var.gidip biriniz niye nike ayyakkabı giyiyorsun deseniz şekilcilik yapmayın diye bir cevap alırsınız buna eminim.neyse sonuç olarak eğer sizler müzik kültürünüzü arttırmak istiyorsanız mvö ile olacağını sanmıyorum çünkü aynı melodi ve sound damüzik yapan bir çok grup war özellikle yabancı.bir şey daha var buda mvö'nün piyasa olması gerçi şuan herkes rockcıyım diye geçiniyor ve daha doğrusu şu an rock kültürü piyasa oldu.bunu söylemek bile çok üzücü burda polemik yaratmak için yazmadım sadece herkesin daha seçici ve detayları inceleyen bir politika izlemesi lazım saygılarla....!
lafebesi demiş ki:I_L_G demiş ki:arkadaşlar burda mor ve ötesini kötülemek istemem ancak mor ve ötesi batı gruplarından esintiler olan bir grup.buda onların ortaya koydukları müziğin saf ve kendine özgü bir tarafı olmasını engelliyor.ayrıca grup elemanlarının düşünceleri ve görüşlerini hayran kitlesi sizler iyi bilirsiniz .ancak görüşlerine çok ters davranan ve konuşan bir grup izlenimi veriyorlar.örneğin solistlerinin ayağında nike ayakkabı var.gidip biriniz niye nike ayyakkabı giyiyorsun deseniz şekilcilik yapmayın diye bir cevap alırsınız buna eminim.neyse sonuç olarak eğer sizler müzik kültürünüzü arttırmak istiyorsanız mvö ile olacağını sanmıyorum çünkü aynı melodi ve sound damüzik yapan bir çok grup war özellikle yabancı.bir şey daha var buda mvö'nün piyasa olması gerçi şuan herkes rockcıyım diye geçiniyor ve daha doğrusu şu an rock kültürü piyasa oldu.bunu söylemek bile çok üzücü burda polemik yaratmak için yazmadım sadece herkesin daha seçici ve detayları inceleyen bir politika izlemesi lazım saygılarla....!
katılıyorum daha bir sürü söylediğiyle yaptığı çelişen gurup var mesala yıllarca demirdemirkan popçular dışarı diye bağırdı sonra gitti kötü oyunculuğuyla sırf daha fazla meşur olmak için dizi yaptı ...hayır yanlış anlamayın ama durum böyle olabiliyo ayrıca senin gibi detaylı müzik inceleyenler oldukça içim biraz rahat ediyor... 😀