fulya_m_o_r demiş ki:
Her yerde çalınıyor,kafamı nereye çevirsem ya MvÖ ya Manga çalıyor zaten...Hadi tamam geniş kitlelere ulaşıp seslerini duyurmaları iyi bir şey ama anlayan mı var anlatmak istediklerini! bu şartar altında da eskimemesi mümkün mü... :?: :roll:
ben bu sözlerden; ''siz ne anlarsınız mvö'nün şarkılarından,şarkıları anlayan için eskimedi ve eskimiyecek diyorsun.ben anlıyorum diyorsun yani...''
sana cevabım şu olur:
1-sitedeki insanların %99 şarkı sözlerini anlar ve yorumlar.eskimesinin nedenini insanların üstüne yıkamazsın tamamem grupla alakalı ve parçalarla ayrıca sen yabancı bir grubun tüm sözlerini anlıyormusunda dinliyorsun anlamadığın bir çok eski idol insanların yaptığı parçalar halen günümüzde hit ve unutulmayan ve sıkılmadan dinlenen parçalar.ayrıca sitedeki insanların %50 si ise yabancı parçaların hepsini senden daha iyi anladığı veya türk parçaları senden daha iyi anladığı ortada çünkü yukardaki yorumu sen yapmışsın başkaları değil.biraz daha müzik bilgisi edindikten sonra yorum yapmayı dene derim.son bir şey söylüyorum eğer bir grup iyi ise iyi beste yapar ve hiç bir zaman dinlenmekten çalınmaktan dolayı.daha doğrusu hiç eskimez..!