Evet oldukça provoke edici bir albüm bu. MvÖ'nün ne olduğunu kaçıranlar "vardı" değil hala var.....
pudding demiş ki:kral tv den ödülü aldIlar..harunun ormanlarla ilgili konusma yapmasi.ayrica enstrümansiz banada cok sacma gelen o playback olayina girmemeleri beni cok mutlu etti..beklediim gibiydiler=)
Katılıyorum tebrikler 8) ama bu kadar büyütmeyin :!:entity5 demiş ki:Abi ödül "KHRAL TV MÜZİK ÖDÜLLERİ"nden... Ezik bir olay, niye büyüttünüz ki? 😆 Yani kazanan ben olsaydım sadece karı kız izlemeye giderdim herhalde 😛 Manga'nın almaması tek sevindirici olay... :twisted:
sana dicek hiç bişey bulamıyorum...... ... türkiyede yapılan en iyi albüm ha... ... .. devam et.. ... ne diyim...... ..Tasiyici_Cats demiş ki:türkiyede yapılmış en iyi türkçe rock albümüne imza attılar.eh artıkalsınlar bütün ödülleri.diğer gruplar kalite olarak mvö nün yanına bile yaklaşamaz.ki ben mvö ni dinleyen bir insan değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme.
bende bunu demek istedim fakat açıklasam bile anlaşılmayacağından dolayı yazmaya gerek duymadım.. ... .. . malum burdakilerin durumu... . . nese.. ..Ferry demiş ki:Bu yarismada en iyilere degil ama en populerlere en cok televizyonlarda cikanlara oduller veriliyor....
En cok tv ye cikip ve en cok goz ununde bulunanlar en iyiler degil ama, bunuda biliyodur bir cok kisi... bilinmeyen taninmayan nekadar harika muzisyenelr var... Ama simdi kral tv onlara odul veremez.. Kral tvnin olaya maddi yonden bakmasi gerekiyor...