Mor ve Ötesi

hasickteareya demiş ki:
ve ayrıca bu kadar büyütmeye hiç lüzum yok... ... kral tv sonuçta....
Ödül herzaman ödüldür...Kral tv'nin yada bir başka müzik kanalının vermesi önemli değildir...Önemli olan ödülü o kadar aday içerisinden kazanmaktır...Bunu burdaki arkadaşlarım çok iyi biliyor MVO hayranları gerisi boş....

adamlar nadir gruplardan birisi... mor ve ötesi bu albümüyle istediğini yakaladı.. Mor ve Ötesini kimse fazla küçümseyemez bence... Adamlar Bu işi En iyi yapanlardan Birisi...

ya arkadaşlar ben izlemedim töreni çok merak ettim yaptıkları konuşma nedir biriniz yazsanız beni çok sevindirirsiniz.hatırladığınız kadarıyla artık???
mor ve ötesi çok iyi bir grup. bu populerleşme muhabbeti iyice abartıldı bence. bazı durumlarda benimde hoşuma gitmiyodu alakasız insanların dinlemesi ama gripin başlığında birol namlıoğlunun bu konudaki sözleri çok mantıklı geldi. çok büyütülcek bir olay değil bence. anlayan zaten anlar onların düşüncelerini bence diğerleri faso fiso....

Ağçları seviyormusunuz ozaman bu adrese bakın dedi ve ceketinin yakasını açtı.
tişörtünün üzerinde www.sorgun.com yazıyordu.
Bide ödülü aldıklarında arka fonda şarkıları çalmaya başlamıştı ama sadece canlı söylediklerini bu şekilde söylemeceklerini söylediler sonrada babalar gibi yerlerine geçtiler.
Özetle bu kadar.

Burock1905 demiş ki:
MVO'ye elestiriler yapilirken su gozden kacmasin... Bu adamlar savunduklari gorusleri populer kulturun silahlariyla, populer kulture karsi kullaniyorlar... Bence oldukca basarili...
bende buna katılıyorum...
popüler olmaları birilerine batıyomuş gibi geliyo bana,millet istiyorki rock müziği kimse bilmesin sadece biz bilelim klipler dönmesin kral tv de onları ibrahim tatlıses in kliplerini izleyenler izlemesin,sonuçta kral tv ödülü,bilmem ne sanki 99 tane rock ödülü dağıtılıyo ya kral tv ninkini beğenmiyolar,ibrahim tatlısesle aynı ödülü almışlar!!bakarmısın ya tabi aynı ödülü en iyi rock grubu ödülü...
adamlar bütün duruşuyla rock kültürünü temsil ettiler orada,ayrıca teşekkür kısımlarında adı geçen şahsiyetleri dinleyipte aralarında ibrahim tatlısesin bize açtığı bu yolda falan gibi bi cümle duyan oldu sanırım,bulutsuzluk özlemi ,erkin koray,pentagram gibi isimlerin arasından birileri ibrahim tatlıses ismi duydular,kulaklarını s*********m,başta söylediğim gibi burağa katılıyorum popüler kültürün silahlarıyla onu vuruyorlar,cambaz şarkısından bi b** anlamadan buraya yazıp çizmeyin...

HARDBLACK demiş ki:
Bide ödülü aldıklarında arka fonda şarkıları çalmaya başlamıştı ama sadece canlı söylediklerini bu şekilde söylemeceklerini söylediler sonrada babalar gibi yerlerine geçtiler.
Özetle bu kadar.

Çok takdir ettim doğrusu..Gerçekten en doğruyu yaptılar...İnsan savundukları ve doğru bildiklerini yapmalı ve bir duruşları olmalı....

MVÖ si o gece bunu yaptılar....Hakettikleri ödülüde aldılar....Alkış yapıyorum sadece 🙂))

slayerbodom demiş ki:
hasickteareya demiş ki:
Ödül herzaman ödüldür...Kral tv'nin yada bir başka müzik kanalının vermesi önemli değildir...Önemli olan ödülü o kadar aday içerisinden kazanmaktır...Bunu burdaki arkadaşlarım çok iyi biliyor MVO hayranları gerisi boş....
ödül her zaman ödüldür ne demek oluo.. .. .. . hülya avşarların gülbenlerin yarıştığı bi platform orası.. .. .. . kalitenin yarıştığı değil. .. . .. . .

ben mvö yü aldıkalrı ödüllerden dolayı tebrik ediyorum bence seneye kadar çok iyi grublar çıkacak son yıllarda türkiyede böyle bir çıkış var belki seneye 10 tane grup o klasmanda yarışır hayırlısı diyelim.o gece harun tekinin yapmış olduğu davranışıda takdir ediyorum eğer bunada reklam derlerse yuhh derim artık.

ORMAN KATLİAMINA HAYIR DEMEK İÇİN

www.sorgun.org bi tıkla

ödül her ne kadar çok önemli bi kuruluşun ödülü olmasa da of of u yılın şarkısı seçen kalitesiz bi müzik kanalı da olsa mor ve ötesi orda çıktı veee tekrar hayran kalmama neden olan mükemmel konuşmaları yaptı özellikle ağaç kaliamıyla ilgili mesajlarını çok takdir ettim adamlar her halleriyle kaliteyi ve klası temsil ediyorlar en azından o geceninin izlenmesini sağlayan muhteşem bi faktördü ama şunu da söylemeliyim organizasyon berbattı hülya avşar ,gülşennnnnnnn öğğğğğ....

Ödül almaları her nekadar güzelse almasada hiçbiri birşey kaybetmeyecekti. Kral tv ödüllerinin hiçbir getirisi v götürüsü olduğuna inanmıyorum.
Kanımca çok basit bir organizasyondu özellikle Hülya avşar iyice batırdı.Böööğğğkkkk

HARDBLACK demiş ki:
Özetle bu kadar.
Sadece canlı mı söölüolarmış?Ahahahahah 😆 Hep demişimdir şu Harun komik adamdır diye...Gırrr :twisted: Ya kardeşim o zaman Abdi İpekçide niye canlı söylemedin?Niye Bir Derdim Var'ın remix'ini çaldırdın...!!!Madem yardımı çok seviyor depremzedeler yararına bir konserde yaptıklarının manasını açıklasın biri bana.....
Offff....

hasickteareya demiş ki:
slayerbodom demiş ki:
hasickteareya demiş ki:
ödül her zaman ödüldür ne demek oluo.. .. .. . hülya avşarların gülbenlerin yarıştığı bi platform orası.. .. .. . kalitenin yarıştığı değil. .. . .. . .

sonucta alınmıs bı odul var.o veya bu sekılde.ayrıca muzık platformu cok genıs bı platform.onu sadece rockla sınırlıyamassın.tabıkı her turden ınsan bulunucak ıcınde.onemlı olan onların arasından bı sekılde sıyrılıp bı sekılde kendını farkettırebılmek.mvo de bunu cook guzel bı sekılde yaptı.bu sayede aldı odulunu

Okadar iyi değiller bir kaç kez canlı izleme fırsatı buldum hepsi ayrı telde 🙁 tabiki mekanı göz ardı etmemek gereki. Sevmiyorummmmmmmmmmmmmm.....
Onlar kirlettiğini düşünüyorlar kendileri ne yapıyıor ????

Geri