Arkadaşlar selam.
bu forumu uzun zamandır takip ediyorum.bu kerem harun muhabbetinden sıkıldık artık.Hala ısrarla bu konu üzerinde durulmasının nedenini anlamadım.Bu adamlar 10 yılını müziğe adayıp uğraşmış 5 tane albüm çıkarmış.müziklerindeki büyük ilerleme,şarkıları vs. dururken hala "yok harun daha güzel,hayır kerem süper" gibi muhabbetler niye?Sizce bu yapılanlar onlara ve onların uğraşlarına haksızlık değil mi?Sen o kadar emek ver albümün çıksın,şarkıların düşünülmeden,öylesine dinlenip,müziğin tartışılacağına tipin tartışılsın.
Lütfen artık bu tür şeyleri yazacaklar hiç yazmasın daha iyi.geyik için değil,eleştiri ya da yorum yazalım lütfen.
Önceden de gördüğümüz gibi Türk milleti olarak tüketici bir toplumuz.Öne çıkan ve beğenilen birşey varsa hemen onunla ilgileniriz sıkılınca da bi kenara atarız.Bunun MOR ve ÖTESİ için de olmasını istemiyorum.MvÖni tüketmek böyle kolay olamaz.
Şu ana kadar foruma hiçbirşey yazmamıştım belki pat diye çıkıp böyle yazınca "bu kim ya" diyebilirsiniz ama gerçekten çok rahatsız oldum ve ne düşündüğümü yazmak istedim.
Bu üye olan dörtlünün de aynı anda üye olup çok benzer muhabbet yapmaları bana da garip geldi bu arada.
:!: :?: İyi akşamlar herkese...