haaaaruuuuuuuuunn
uahahha 😀 😀
uahahha 😀 😀
ceysu demiş ki:kızlar beni dinleyin duyduğuma göre harun gaymış bir derdim var şarkısnıda derdini anlatamadığı için yazmış yaaaaaaaa
tabi adam zirvede olunca iftira atın siz...deathcontess demiş ki:ceysu demiş ki:kızlar beni dinleyin duyduğuma göre harun gaymış bir derdim var şarkısnıda derdini anlatamadığı için yazmış yaaaaaaaa
ahahahh 😆 😆 😆
supersın yaa
iiymişşşşşşş
görmüşüzdür gay'ligini
de neisse :taptim 😛
evet gene bir meyve veren ağacı taşlarlar vakası...ceysu demiş ki:kızlar beni dinleyin duyduğuma göre harun gaymış bir derdim var şarkısnıda derdini anlatamadığı için yazmış yaaaaaaaa
Rock müzikte önemli olan sesin güzelliği değil gürlüğüdür bunu kafana sok!...onlylovemetal demiş ki:mor ve otesı en nefret ettıgım gruplardan bırısıdır hem muzugılyel olsun hem trzıyla olsun hemde sesıyle olsun gercekten rock ıcın ofsayttttttttt nasıl buna prım verıyorsunuız rock bu kadar ınce bır ses tonuyla yada dandık alakasız muzıkle olurmu bye hep kaybedıcıler
onlylovemetal demiş ki:mor ve otesı en nefret ettıgım gruplardan bırısıdır hem muzugılyel olsun hem trzıyla olsun hemde sesıyle olsun gercekten rock ıcın ofsayttttttttt nasıl buna prım verıyorsunuız rock bu kadar ınce bır ses tonuyla yada dandık alakasız muzıkle olurmu bye hep kaybedıcıler
onlylovemetal demiş ki:mor ve otesı en nefret ettıgım gruplardan bırısıdır hem muzugılyel olsun hem trzıyla olsun hemde sesıyle olsun gercekten rock ıcın ofsayttttttttt nasıl buna prım verıyorsunuız rock bu kadar ınce bır ses tonuyla yada dandık alakasız muzıkle olurmu bye hep kaybedıcıler
buna sen mi karar vereceksin!... acaba rockın felsefesi nedir biliyormusun!!!onlylovemetal demiş ki:benım gorusum degıl yalnızca bunlar bu soyledıklerım, dıkaketınızı cekerım mor ve otesı rock felsefesıne uymuyor