çok haklısın.bu ne ya hem amerikaya gönderme şarkı fln yazıolar ama rock'n coke ta amerikann en baba markası cocacolann festiwalnde oluolr yada fantannkine katılıyolar.ben eskiden sewerdm bu grubu ama artık soğudum her yerde çalıyo şarkıları sıkıldım artık.tamam belki güzel ama sıktı beni.ayrıca son albümlerinide ünlü olalım die yaptklarını düşünüorm baktılr önceki albümleri satmadı hadi siyasal konulara girişelm dediler. ama güzel şarkıları da yok değil allahtan.RunRabbitRun demiş ki:Bu adamlar RocknCoke'da görüldü 🙂
Nerde şimdi samimiyet. Barışarock söylemleri??? Hadi geçtik Coca Cola'nın bir kolu olan FAnta turnesini de 🙂 Bu kadarı da ayıp sanırım.
akortsuz demiş ki:bugün de şabnem ferah konserindeydiler, gecenin sürprizi 🙂🙂🙂)
ya bu kadar güzel açıklayabilirdin eski mvo cuların halini.. artık dinleyesim gelmiyo ya nerde o eski sade topluluk nerde şimdi ki harun diye çığlık atan kesim.. dediğin gibi bi şarkılar kaldı artık ruh bitti 23,canlı yayın,beyaz,balıklar,ne,yalnız şarkı,sesizlik kim biliyo bu şarkıları şu anda mvo dinleyenlerden yazık derim artık başka bişey demem..RockOnly demiş ki:artık çelişkilerin grubu olduğu inkar edilemez..hele de harun efendi..
artık eskiler soğuyo,kimler kaldı geriye ki..tikileri de kaybolucak..çok üzücü bunu söylemek ama uyanınca üzülme gerçek bu işte tesadüfen yalnızsın..kendi istedi,biz mi dedik bu kadar piyasa ol,magazinlere çık,''ay bi sadece arkız'' de,ajdalara çık,4 klio çek hatta 5.yi de çekmeyi düşün,barışarock die bağır ama bi kere reklamını yapıp bi daha çıkma,bilmem kaç derece dön,eski ruhundan eser bırakma vs vs vs..say say bitmez..şarkılara laf yok tabi..zaten bi onlar kaldı bnm için..
maruka demiş ki:kayıtlarda güzel ama canlı performanslarda harun tekin in sesini hiç beğenmiyorum bence pekte iyi bir vokal değil kendisi ama genel olarak bakıldığında mor ve ötesi gayet iyi bir grup
ya ne alaka ya bi insan gelipde popüler kültür karşıtlığı yaptıktan sonra onlar gibi davranıyorsa bu kabul edilemez bi durumdur..didemharun demiş ki:harun her şekilde kendinden söz ettirmesini bilen bi vatandaş.yine bi yolunu bulmuş.ne diyelim onu da öle kabul edecez artık...!?