prominx demiş ki:
ilk olarak bu saygılar yazışında biraz kinaye sezdiğimi söyliyeyim k, bundan nefret ederim ! :evil: ..sonra bu foruma yazanları anlamıyorum...Neyi korumaya,savunmaya çalışıyorsunuz ? Kardeşin ilk önce yazdıklarımı adam gibi okuyun ondan sonra benden alıntı yapıp cevap vermeye uğraşın...
Ortada ne bir kinaye, ne de sana verilmiş bir cevap var. Ben sadece senin söylediğin şarkıları da, yeni albümdeki şarkıları da beğendiğimi dile getirdim. Saygılar ise, karşındaki insanın fikirlerine karşı olsan bile (ki ben öyle bir şey demedim) bu fikirleri küçümsemediğini, saygı duyduğunu belirten gayet kibar bir sözcüktür. İşkillenmenin gereği yoktur.
prominx demiş ki:
Bu kadar alınganlığa da gerek yok yukarıda arkadaşlar bir kaç soru yöneltmişler yorumlarıma haklı olarak ben de bunalara kanımca cevap vermeye çalıştım .... Ben sana ona buna DYS'yi sevmeyin demedim ki ve demem de...İstyen istediğini sever yani nedir bu...Sanki ezdim seni...Töbe Töbe yaaa nelerle uğraşıyoruz...
Ben de sana DYS'den önceki şarkıları sevmeyin demedim, alınganlık da söz konusu değil, oldukça sakin bir ortamda gerekli konuları tartışıp sonuca ulaşmaya çalışıyoruz, kimsenin kalbini kırma gibi bir niyetim yok.
prominx demiş ki:
Var mı ben eski MVÖ'yü seviyorum ve yeni şarkıları da bana piyasa geliyor...Zaten DYS çıktığında savaş karşıtı albümler modaydı onlar da yaptılar ve yeni fan çevreleri edindiler...Bana göre moda olan birşeyi yapmak yeni arayışlara girmemek özentiliktir,rant peşinde koşmak,pastadan pay kapmaya çalışmaktır...Bir Allahın kulu da değiştiremeze bu görüşümü...
Dikkat edersen, ben albümün piyasa olup olmadığı ile ilgili bir yorum yapmadım, "piyasadır" veya "değildir" demedim. Tam aksine bu nitelendirmenin doğru bile olsa gereksiz olduğuna, önemli olan şarkının güzelliği olduğuna değindim.
prominx demiş ki:
Bak daha yeni üye olmuşsun 28 tane mesaj atıp hemen her yere laf yetiştirmeye çalışmışsın...Hadi anlıyorum bir heves seninki de herkes beni tanısın diye belki bilemeyeceğim...Neyse bir foruma mesaj yazmadan önce geçmişini okumanı ve o forum hakkında bilgilenmeni öneririm...
Her yere laf yetiştirmeye çalışmıyorum. Ayrıca, yeni üye olmam, bu forumları daha önceden takip etmediğim anlamına gelmez. Yorum yapacak kadar bilgi edindikten sonra üye olmayı yeğledim. Buna inanmayanlar olabilir. Bu forumlar hakkında hiç birşey bilmeden üye olmuş olsam bile, üzerinden 2 ay geçmiş ve en azından forumları okumak ve bilgi edinmek için yeterli bir süre bence. Ayrıca, "herkes beni tanısın" gibi bir heves içerisinde olsaydım, günlük mesaj ortalamam 5'in üzerinde olurdu, 0,48 değil. Sadece ilgilendiğim konularda mesaj atmaya özen gösteriyorum. Hiç dinlemediğim bir grup/sanatçı hakkında yorum yapmıyorum en azından. Yine de dostça önerilerin için teşekkür ederim.
Saygılar! diyecem de kızıyorsun.
🙁
Daha fazla forumu kirletmek istemiyorum. Cevap gelirse özel mesaj kullanacağım.