ozan tügenin olmayışı Şebnem Ferah ile olan çalışmalarından kaynaklıyo olabilir..._blackisot_ demiş ki:mor ve ötesi müzikleri çok başarılı ama Antalya daki performanslarında da çok iyiydi ama Ozan Tügen'in gelmemesi çoküzdü bizi ama olsun tek şikayet Harun'un çok sinirli olması, yorgunluktan kaynaklanıyor da olabilir...performansları harika hele Burak ile Kerem'lerin SAMİMİYETLERİ SEYİRCİLERİNDEN 100 PUAN ALDI...sizleri çok seviyoruz....albümleride harika ötesi başarılarının sonsuz devamını diliyoruz....
chris_cornell demiş ki:en iyi 5 grup arasına giremez ama sehir ve gul kendine albumleri guzeldir...
şehir albumu yalnız sarkı ve sabahın koru hariç 8 gunde kaydedildi.chris_cornell demiş ki:yine gul kendine nin kaydı fena degil.. ben sehir albumune bayılırım... (ozellikle yalnız sarkı) ama kayıt cok kotu... o albumu son albumun kayıt kalitesinde dinlemek isterdim....
K.Kabadayı derki "şehir albümü Türkiye'de çıkan ilk demo albümdür 😆chris_cornell demiş ki:yine gul kendine nin kaydı fena degil.. ben sehir albumune bayılırım... (ozellikle yalnız sarkı) ama kayıt cok kotu... o albumu son albumun kayıt kalitesinde dinlemek isterdim....