Tansiyon-DavuL demiş ki:stratofanius demiş ki:Tansiyon-DavuL demiş ki:stratofanius demiş ki:Tansiyon-DavuL nickli arkadaş galiba dikkat cekmek için abuk subuk şeyler yazmış... (Profiline bakmanız yeterli... )
🙂 profilime bakınca ne oluyo 🙂 onları profile bakmadanda göre bilirsin 🙂
neyini sevecem ''Cambaz Sarkısınımı '' başka sarkısını bilmiyorum 🙂
her neyse halka açık bir forumda iyi veya kötü yorumlar yapmakda serbestim eger sıkıntıya giren varsa girmez siteye olur biter 😀😀
DuManiStTt
Sen oraya kocaman dj. yazmissin, eger mor ve otesi sarkilarini bilmiyorsan mesleginden utan...
gülümi aglayimi 😀
benim yaptıgım tarz club,undergraund,techno misic,hause,hiphop ve türkçe remix Mor ve ötesiyle ne alakası var çarpıtma Arkadasım Gülmeyim sana 🙂
stratofanius demiş ki:Tansiyon-DavuL demiş ki:stratofanius demiş ki:Tansiyon-DavuL demiş ki:stratofanius demiş ki:Tansiyon-DavuL nickli arkadaş galiba dikkat cekmek için abuk subuk şeyler yazmış... (Profiline bakmanız yeterli... )
🙂 profilime bakınca ne oluyo 🙂 onları profile bakmadanda göre bilirsin 🙂
neyini sevecem ''Cambaz Sarkısınımı '' başka sarkısını bilmiyorum 🙂
her neyse halka açık bir forumda iyi veya kötü yorumlar yapmakda serbestim eger sıkıntıya giren varsa girmez siteye olur biter 😀😀
DuManiStTt
Sen oraya kocaman dj. yazmissin, eger mor ve otesi sarkilarini bilmiyorsan mesleginden utan...
gülümi aglayimi 😀
benim yaptıgım tarz club,undergraund,techno misic,hause,hiphop ve türkçe remix Mor ve ötesiyle ne alakası var çarpıtma Arkadasım Gülmeyim sana 🙂
Arkadaşım bu ülkede tarkanın "ölürüm sana" şarkısında elektro gitar kullanıldı diye o şarkıya rock diyen şapşallar bile mor ve otesinin hiç bir albumunu bilmese bile "dunya yalan soyluyor" albumundeki butun sarkıları tek tek biliyor... Yazdıklarını baştan aşağı okuda gül kendine!
buzlukola demiş ki:küçük sevgilim şarkısını dinleyebildim. evde sıkılmışlar da doğaçlama olsun, şarkı kaydedelim havasındalarmış gibi. özelliği olmayan, sıradan bir şarkı sanki. sevmedim, ilk dinleyişte öyle oldu belki de.
ne diyim eline sağlık güzel yazmışsın,kıyaslamaya gerek yok ikisinide dinleyin 😉chris_cornell demiş ki:duman ın sahne performansıyla mvo arasında daglar kadar fark var.. ikisinide defalarce canlı izlemis biri olarak mvo nun canlı performansı vasat... harun un sesi cok kotu canlı olarak... sound zayıf,seyirciyle iletisim zayıf... harun rockstar edalarında... duman bambaska cok daha enerjik,cok daha samimi... kaan ve batuhan ın muzikal birikimleride mvo elemanlarınınkinide ikiye katlar... ikiside cok iyi jazz egitimi almıs muzisyenler... daha once mvo ni elestirdigim yorumumda grup ismi vermemistim kıyaslama yapılmasın diye ama sagolsun arkadaslar geri kalmamıslar yine forumda sidik yarısı baslamıs... bosverin abi duman seven duman dinler,mvo seven mvo dinler isteyen ikisinide dinler(benim gibi)...
gassal demiş ki:bilenler bilir , mor ve ötesinin eski bir klibi "yalnız şarkı" edinmek isteyenler bana ö.m. dan elektrnk posta adreslerini gönderirse yollarım...