Yeni albüm cıkarmışlar!Bir kac gün önce radyoyu kurcalarken dinledim!Güzel bir şarkı klasik mor ve ötesi işte keşke biraz daha siyasete girmese işlerine baksa!
sinirlerimizi aldırabilsek keşke. öznel bir yazıya bu kadar sinirlenmeye gerek yok 😉gayfb demiş ki:buzlukola demiş ki:küçük sevgilim şarkısını dinleyebildim. evde sıkılmışlar da doğaçlama olsun, şarkı kaydedelim havasındalarmış gibi. özelliği olmayan, sıradan bir şarkı sanki. sevmedim, ilk dinleyişte öyle oldu belki de.
özellikten bahsettin ama ne bekliyordum öyle slow parçadan?
Bazen öz ve kisa sözler bir roman dan daha etkileyicidir üstüne de sebnem ferah'in vokali eklenince sarki daha da guzel olmus
Artik saçma sapan konusmayi birakin,
saxon demiş ki:dünya yalan söylüyorla gelen fazlaca tanınma olayının ardından içe dönük bir çalışma çıkmış ortaya...bence samimi ve bir o kadar da nitelikli çalışma...
parti-ayıp olmazmı?-darbe-sonu belli-küçük sevgilim fazlaca dikkati çeken şarkılar...
benim favorim ayıp olmaz mı???ilk dinlediğimden beri çok sardı bu şarkı beni 🙂
küçük sevgilim güzel şarkı...ama daha iyi yapılabilecek bir şarkı olarak gözüktü gözüme ilk dinlediğimde...gene de hoş...
şirket dışında dillere pelesenk olacak şarkının olmaması baştan artı zaten :roll:
ben beğendim albümü...hiç düşünmeden edinilmeli 😱
slacker demiş ki:eski mor ve ötesi albümleri gibi onlar'la dolu olmuş çok sevdim ben.. 🙂