J
jackalll_
arkadaşlar yarınki odtü konseri fiyatı biletix te 23 ytl ama içerden odtülü bi arkadaşınız varsa odtüde 10 ytl bence kaçırmayın bu konseri
dark_and_shadow demiş ki:buna aynen katılıyorum ve ekliyorum.muhalif taraflarını ön plana çıkarmaya çalışıyorlar ama kaş yaparken göz çıkarmaya başladılar.çok büyük konuştular şimdi arkasında duramıyolar sözlerinin.saten sözlerinin arkasında durmaları için popülerliklerinden bi miktarını kaybetmeleri gerekio onlar da bunu yapmak istemiopentagramurat demiş ki:muhalif tavırlarını müziklerine yansıtmak istiyorlar ama şu sıralar müziklerinin ötesine geçti bu...
yaa arkadaşlar saçmalamayın... bakın şimdi konuyu açıyorumchris_cornell demiş ki:butun grup elemanları oyle mi bilmiyorum ama harun ateist... zaten sarkılara da biraz kafa yorarsan sozlerden cıkarabilirsin... "derken bir anda farkettim baska bir hayat yok ki" "var mısın yoksun var mısın yoksun iki gozum eminim sen yoksun"
gibi...
wild_child demiş ki:Günah kelimesinin sözlük anlamına bir bakalım;
Günah:
1-Dinî bakımdan suç sayılan iş veya davranış, vebal.
2-Acımaya yol açacak kötü davranış, yazık.
3-Sorumluluk, vebal.
4-Kabahat, hafif suç.
Kaynak: TDK sözlüğü
Bu anlamlardan herhangi birini kasdetmiş olabilir şarkıda. Neyse ben yorum yapmıyorum sadece bunu söyleyip kaçıyorum 😀