birmanya demiş ki:cidden çok gereksiz olmuş ya off şimdi etrafta mvö tshörtüyle dolaşan bi sürü velet üffff gereksiz olmuş ve saçma
aysu_ demiş ki:morveötesi'nin ta "şehir" albümünden beri reklama ihtiyacı yoktu farkeden farkederdi tabi bu benim şahsi fikrim. ben hala onları anlamadan dinleyen konserlerini dolduran binlerce kişi görüyorum.
fernandojosetorres demiş ki:ne yazıkki mvö konserlerinden soğur oldum....konserleriinde dys'den şarkı söylememeliler artık bence...
serox demiş ki:fernandojosetorres demiş ki:ne yazıkki mvö konserlerinden soğur oldum....konserleriinde dys'den şarkı söylememeliler artık bence...
haklısın. ama ne yapsınlar. prim yapan şarkılar o albümde idi. Son albmüm gerek besteler olsun gerek düzenlemeler olsun çok çok vasat. her girdiğim forumda ortak bir düşünce var. DYS albümünün yerini hiçbiri tutamaz.
gurultu_27 demiş ki:gül kendine çok güzel bir albüm baştan aşağı nasıl aktığını anlamıyorum ben bırak zaman aksının da bazı şarkılarını çok severim ama son albümde güzeldir hani... en azından gül kendineyle dünya yalan söylüyorun arasında biraz geriye dönüş albümü olarak dinliyorum ben çocuklar ve hayvanların varlığı bile yeter benim için 😆
nehirmavi demiş ki:son deneme ayrı bir boyutta zaten o albümde. albümün gizli hiti o (tabi bu sayfada sıkça adı geçen o kitle albümün sadece ilk 5 şarkısını dinlediği için -1 ve 4. şarkıları atlayarak _yardım et-re_ 😆 son deneme yi keşfetme gibi bir ihtimalleri kalmıyor. dinleseler de anlamazlar. dünya yıkılsa anlamazlar zaten onlar 🙂 ). haklısın, iyi ki klip çekmediler son deneme'me.
dünya yalan söylüyor'a da çok haksızlık etmeyin. tamam, mvö'nün en kötü ve en piyasa albümü; ama sonuçta bir mvö albümü ve onu da bağrımıza basmalıyız 🙂 .
bu arada, o canım kitlemizin tişörtlerden alacaklarını sanmıyorum hiç. onlar bile beğenmez yani :S bir derinlik yakalayayım diye kötü ve derinlikten uzak şeyler yapmışlar, iyi etmemişler bence...
nehirmavi demiş ki:doğru... neden bir gece'yi, hayat'ı orda durma'yı (...) çalmıyorlar mesela?
bırak zaman aksın da öyle. hele şehir den sadece yalnız şarkı'yı çalıyorlar. insan bir derin esmer'i davet edip sessizlik'i çalar değil mi 😀.