uguru seviorz.. takdir ediorz... pentagram tribute de bi harikalardı..
aysu_ demiş ki:black metal hakkında demiş ki;
" Eskiden ortam daha faaldi, sıcaktı belki ama ilişkiler hiçbir zaman kardeşlik boyutunda değildi gördüğüm ve yaşadığım kadarıyla, kardeşlik çok farklı birşeydir, zordur. bizim ortamda ise genelde hep kuyu kazma, arkadan iş çevirme, acımasızca eleştirme ve yok etmeye yönelik anlamsız işler var, kimse birbirini desteklemiyor, moral vermiyor... "
çok doğru söylemiş genel bi rekabet var kimse dost değil black metal camiasında.
burnin_angel demiş ki:tek kelimeyle ukala herifin teki yaa!ben takip ediodum aslında ama adamın o saçma salak konuşmalarından sora boşkoydum..herif kendini buraların ağası sanıyo ya..erkek arkadaşımla ii kawga etmiştim o herifin yüzünden zamannda..msnde konuşuolardı..5 kuruş etmes..
dasboot demiş ki:Sevgili Turkishblack, Bahadır istese grubu uçurur. Bunu yapacak alt yapısı ve bilgisi var. İstese gerçek anlamda Black Metal'i icra eder, ancak sizin yaptığınız ticari Black Metal'dir. Yani gerçek Black'le alakası yok. Belli bir kitleye, piyasa olan popüler müziği veriyorsunuz. Sizinle bir alıp veremediğim de yok, umarım Moribund başarılı olur, yurt dışında festivallerde filan görürüz. Ama yaptığınız asıl Black Metal asla olmayacaktır.