turkishblack demiş ki:yeni albumde klavye oldukca fazla. klavyeci can agriboz. sen bu albumu iyice bi dinle istersen🙂 ayrica machine brain albumu bu ulkede sound olarak cikmis belkide en yuksek albumdur ses seviyesi acisidan. bahadir ise kendisi tam bir pure blackcidir ama moribund oblivion bir grup ve grup olarak birlikte yapilan muzik tabiki farkli olabilir.
turkish, norvegian olayi ise muziklerin birbirine benzemesiyle alakali degil. grubun savundugu sey sadece bir kimlik sahiplenme durumu. yurtdisinda bir turk grubu olarak taninmak adina yapilmis birsey bu, yoksa turk muzigi, norvec muzigi gibi karakteristik ozellikleri geregi "turkish metal"denmemistir.
abi anladım senin dediğini mayhem,dark funeral falan norwegian black marduk swedish olayında moribundda doğal olarak turkhish black metal.tabi kendi bilecekleri iş şahsen ben ilerdeki black metal projem için turkhish black olayını kullamayı düşünmüyorum.bi de hacı sen paso machine brain albümünden bahsetmişsin ama o albüm bende yok ben khanjar için eleştiriler yapmıştım.orta şeker bir black metal olmasına rağmen kendisini iyi dinletiyor.tabi eb neskiden bütün yerli türk black metal gruplarını dinlediğim için bu albüm çok daha iyi geldi bana umarım bize bir daha öyle albümler dinlettirmezler :twisted: :twisted: