Bir süredir ses kartları hakkında araştırma yapıyorum. Özellikle Motu M2 modeline çok fazla denk geldim ve neredeyse herkesin memnun kaldığını görüyorum. Bu alanda çok tecrübeli değilim ama bu kartın beni uzun vadede idare edebileceğini düşünüyorum.
Aradığım özellikler şunlar:
Bu noktada Motu M2 oldukça uygun gibi geliyor. Sizce bu kart beni memnun eder mi? Alternatif olarak önerebileceğiniz başka modeller varsa, artılarıyla birlikte duymak isterim.
Ayrıca sizden referans kulaklık tavsiyesi de rica ediyorum.
Bu işlerden anlayanlar varsa yardımlarını, önerilerini ve deneyimlerini duymak çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim 🙏
Aradığım özellikler şunlar:
- Aynı anda 2 gitar bağlayabilmek
- Mümkün olan en düşük gecikme (latency)
- Tonları dolu dolu ve net bir şekilde duyabilmek
Bu noktada Motu M2 oldukça uygun gibi geliyor. Sizce bu kart beni memnun eder mi? Alternatif olarak önerebileceğiniz başka modeller varsa, artılarıyla birlikte duymak isterim.
Ayrıca sizden referans kulaklık tavsiyesi de rica ediyorum.
- Özellikle yurt ortamında gitar çalacağım için dışarıya çok ses vermeyen bir model tercih sebebi olur.
- Ancak önceliğim ses kalitesi. Mümkün olduğunca dengeli, temiz ve detaylı bir dinleme deneyimi yaşamak istiyorum.
- Bütçem 3000 TL civarında.
Bu işlerden anlayanlar varsa yardımlarını, önerilerini ve deneyimlerini duymak çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim 🙏