aslında tam olarak 46 katı ama bence pek önemi yok nası olsa 200 gb hd var sıkıldıkca atıyorum yeni bişeyler o paraya ben 7-8 ay yer içerim .kenny demiş ki:e ama hafızasıda senin mp3 un 11 katı 🙂
nienturi demiş ki:Flexy benim kullanıcılarda gördüğüm kadarıyla işe yarar bir marka değil. SadeceMMC/SD kartları fena değil...
Peki neresi ve nasıl arızalandı. yere mi düştü mesela? Bende ona göre dikkat edeyim. o açıdan soruyorum.Andac demiş ki:ben flexy jukebox aldım da n'oldu--> bozuldu
CorvusTheHeretic demiş ki:bu arada bir arkadaşa 20 gb sony aldık amerikadan getirtik 150 dolar falan ucuza geldi türkiyeye göre manyak bir alet sony kalitesi manyak ses çıkıyor son ses cowboys from hell bu arada aldığı site
http://www.etradecenter.us/
diye bir site tavsiye ederim .
krenk demiş ki:arkadaşlar farkındasınızdır artık sony cd walkmanlerde sesleri kıstı artık eskisi kadar yüksek ses alamıyoruz acaba bu durum da mp3 playerlere de aynı durum sirayet etmiş olabilir mi acaba creative yi kullanan arkadaşlar memnun mu ses yüksekliği ve kalitesi açısından :?:
zeynep_busra demiş ki:bende de creative zen xtra 30 gb var ben çok memnunum açıkçası gerçi 4 kez servise gönderdim tabi bunda benim hatam vardı betona düşürdüm de 😀 kesinlikle tavsiye ederim ayrıca ses seviyesi gerçekten çok iyi ben son ses açtığım zaman bütün otobüs zevkle dinliyoruz 😆
zeynep_busra demiş ki:ne yapabilirim yani müzik dinliyorum herkes nasiplensin dedim ne güzel işte yurdum insanına metal ve rock müziği tanıtıyorum 😆