Reeve demiş ki:arkadaslar anlamadigim bir sey sormak istiyorum
simdi sd/mmc girisi bulunan yeni bir mp3 player alicam fakat kafam karisti
1.si elimde bu hafizi kartindan var. dijital makinemde kullaniyorum, bunu 256 mb lik bir mp3 playerda kullanabilir miyim?? bu kart uyuyor mu ona? ve ekleyince 1256 mb hafiza mi elde etmis oluyorum?
cunku okudugum bir yoruma gore belli bir noktaya kadar artirilabiliyormus bu sd/mmc kart girisi bulunan mp3 playerlar
2.sibu karti kullanaraktan muzik dinlerken enerji sarfiyati artiyor mu?? pil omru kisalir mi yani?
:?
Bu mp3 çalarına göre değişiyor. Çünkü her mp3 çalar markası 1gb SD kartını desteklemiyor. Özellikle Minton mp3 çalarlarında sorun çıktığını duydum. Senin mp3 çalarının, bu kapasitedeki SD kartını destekleyip desteklemediğini araştırmadan alma derim. Bu şekilde sorun yaşayan arkadaşım vardı, çalışmayınca SD kartını satmak zorunda kaldı.Reeve demiş ki:
1.si elimde bu hafizi kartindan var. dijital makinemde kullaniyorum, bunu 256 mb lik bir mp3 playerda kullanabilir miyim?? bu kart uyuyor mu ona? ve ekleyince 1256 mb hafiza mi elde etmis oluyorum?
Büyük ihtimalle desteklememesindendir.Reeve demiş ki:cunku okudugum bir yoruma gore belli bir noktaya kadar artirilabiliyormus bu sd/mmc kart girisi bulunan mp3 playerlar
Bir arkadaşım 256mb hafızalı Creative C100 mp3 çalarını 512mb hafızalı Sandisk SD kartı ile kullanıyor. Pil ömründe çok önemli olmasa da bir azalma olduğunu söylemişti.Reeve demiş ki:2.sibu karti kullanaraktan muzik dinlerken enerji sarfiyati artiyor mu?? pil omru kisalir mi yani?
kingofloss__'a katılıyorum.kingofloss__ demiş ki:2 kart enerji sarfiyatını arttırabilir,çünkü normalde kendi belleği akım çekerken SD kartta belli bir akım çekmeye başlayacak,pil süresinin kısalması normal olur.