Murat Kekilli ilk çıkış albümü ile arkasında eli jiletli kafasından müslüm bandanasını atmış yerine Kekilli bandanası takan, 'Kekilli Babaa sen çok yaşaaa, Çaaal Çaaal' nidaları eşliğinde Rakısını yudumlayan, pencereye çıkıp içinden 'bu akşam ölürüm' türküsünü mırıldana mırıldana kendini cadde ile hem zemin eden kitleleri görünce ,bu gördüklerini medya ve halk da görünce 'Aaaa.. ne kadar kötü birşey... gençleri kötü yola sürüyor, temiz pak zihinlerine intiharı işliyor' diyerek adamın üzerine gittiler... O da kendini yine doğal olarak doğal ortamı olan Adana Tarlalarına sürdü... Bir müddet sonra baktı kimse bunu arayıp sormuyor e malum parada suyunu çekti, soğan ve patates fiyatları aşağı çekti ..., döndü geri İstanbula... Bir album daha patlattı iki dakkada... İlgi var yine yine aynı gruplar bu seferde 'Seni çılgın, hadi oradan' ile 'sivriburun ayakkabı' (arkası basık) fanlarının dikkatini çekti ve top on listelerinde baya 1. sırada asılı kaldı.. Yine medyadan ve halktan tepki.... Bu sefer tamamen çekildi piyasadan 😛inokyo ...
'Yemin ettim dönmem birdaha o piyasaya, beni yanlıs tanıdılar. Ben o kafalarında ki Murat Kekilli değilim, değiştiremeyeceksem de çıkar giderim, yapmam müzik falan kardeşim bidaha ' diyerek çekti restini....
Nihayet yine dayanamadı ve uzun aradan sonra ilk defa Metin Ucanın programına çıkarak 'özledim hayranlarımı,... sizi (metin ucayı) .. aslında rahattım ben kendi tarlamda, soğan dikip satıyoduk ama hayranlarım illaki gel bi kaset daha patlat dediler, bende kıramadım, yakında bomba gibi gelicem yine... ama ben şimdi size bir Bu Akşam Ölürüm eserimi seslendireyim hep beraber bi eskileri yaadedelim. döö hade bismillah... ''''bu akşam ölüürüüüümm...''''' ' diyerek yeniden medya ile içli dışlı oldu.. Hatta bir karavan satın aldı 2. elden düşme... üzerinede kendi silüetini bastırdı (ki sokaktan geçerken 'Aaaa Murat Kekilli deil mi bu... Halkın bağrından kopup geldiği burdan belli baksana, atlar-katlar-villalar-bmwler alabilecekken gitmişkarawan almış ki bize daha yakın olsun, canımız sıkıldığında hadi bi Muratın yanına gidelim de bize avarayı çııırsın... ' 🙂 🙂 😛
ya nihayetinde bu medya zirveye de çıkarıyor... yerin dibinede sokabiliyor...
Benim son görüşüm. Murat Kekilli ya parası suyunu çekti ondan döndü müzik piyasasına geri, yada cidden hayranlarını kırmamak için döndü....
Bana ikincisi fazla inandırıcı gelmiyor.. Eger hayranların seni özlediyse çağır evine ver bi mini konser bu onlara bi 6 ay gider.. ne gerek albümler,... tükürdüğünü yalamalar ... 'karakterime ters piyasa' demeler falan... yanlıs taktiklerle çıktın yola ve sonucun böyle oldu.. Bi avarë! gezer durursun ortada....
Kendisi dışında grup arkadaşlarını çok severim. Hepsi çok kaliteli Müzisyen! ler.. Müzikten anlayan elemanlar.. Sağlık olsun... böyle bir yolsa sürüklenip gidiyorlar.. yakında inşallah selamete ererler... temennim budur..
Saygılarımla...
PS: Dialoglar doğaçlama yazılmıştır. Orjinali ile karma bir şekilde sizlere sunulmuştur.. 😛
:elsalla