XENTRIX demiş ki:bu aletle mesela gorefest tarzı parçaları çok güzel çalarsın tonlar tam o tadı veriyo. bol gainli güzel tonlar. fakat bi chuck schuldiner'ın ritm tonlarını alamazsın gibi geliyo bana çünkü alet köşeli tonlar vermiyo. gaini yetersiz değil aletin. muhteşem bi gain veriyo çok tatlı bi tonda fakat biz thrashcilerin istediği çatır çutur tonlar çıkmıyo. gerçi ben thrash için hiçbirzaman istediğim tonları tam olarak bulamadım. fakat bu aletin solo tonları beni yeterince tatmin edecek heralde. sanırım bu alete bir boost lazım. sattığım ts7 ve ts9 arkasından ağlıyorum şimdi.
Whiskas demiş ki:XENTRIX demiş ki:bu aletle mesela gorefest tarzı parçaları çok güzel çalarsın tonlar tam o tadı veriyo. bol gainli güzel tonlar. fakat bi chuck schuldiner'ın ritm tonlarını alamazsın gibi geliyo bana çünkü alet köşeli tonlar vermiyo. gaini yetersiz değil aletin. muhteşem bi gain veriyo çok tatlı bi tonda fakat biz thrashcilerin istediği çatır çutur tonlar çıkmıyo. gerçi ben thrash için hiçbirzaman istediğim tonları tam olarak bulamadım. fakat bu aletin solo tonları beni yeterince tatmin edecek heralde. sanırım bu alete bir boost lazım. sattığım ts7 ve ts9 arkasından ağlıyorum şimdi.
Bahsettiğin işler için treble boost kullanabilirsin. Bunun için de ayrıca bir EQ pedalı daha iyi olur bence booster yerine. Focus basılı iken gayet de köşeli veriyor aslında ama sanırım senin istediğin daha tiz palm muteler yanılmıyorum değil mi?