Merak ettim şimdi. Taşıma çantasında kopan ufak parçayı gördün mü ??
banada gitar bu şekilde geldi yani üstüne ayrıca koruma kartonu yoktu sadece bu patlayan şeylerla sarmışlardı. yani kargoda herhangibir düşme anında büyük ihtimal hasar alabilirdi. bu düşünce ile size kago olduğunu söyledim.
mastodon, böyle durumlar varsa çok kötü gerçekten, kusurlu ürünlerin aslen başka kategoride satılması lazım. Ama Türkiye'de refurbished reyonu olan bir firma görmedim. Hatta refurbished'in Türkçe karşılığı yok sanırım kullanılmadığı için. Böyle satış yapan varsa da ben bilmiyorum en azından.
Bazen mesafeler insani zorlayabilir. Herkes İstanbul, Ankara, İzmir'de yasamiyor sonucta.Gitar internetten alınır mı ? Ben denediğim bir modeli bile internetten siparişle almam.amfi bile alırım ama gitar asla.
Satın almış olduğunuz bir ürünü sekiz (8) iş günü içinde iade edebilirsiniz. İade edilecek ürünün kesinlikle kullanılmamış olması, ticari vasıflarını yitirmemiş olması, ambalaj ve içeriklerinin tam olması gerekmektedir. Müşteri, ürünü teslim aldığı gibi iade etmekle yükümlüdür.
Hak veriyorum bu durumda ki herkese.Alır,geri dönerim ben olsam.Bazen mesafeler insani zorlayabilir. Herkes İstanbul, Ankara, İzmir'de yasamiyor sonucta.
Gecmis olsun, mydukkanda bunu yapiyorsa vay halimize...