Hocam tele çalmasam 😀 es335 varimsi kasayı yedircen bize 😀Fender yavaştan musicman baslara özenmeye başlamış, hayırlısı.
Squier Dimension Bass, fender markalı olanı da var.
Telecilere özel Fender Telecaster Bass 😀
Hocam tele çalmasam 😀 es335 varimsi kasayı yedircen bize 😀Fender yavaştan musicman baslara özenmeye başlamış, hayırlısı.
Squier Dimension Bass, fender markalı olanı da var.
Telecilere özel Fender Telecaster Bass 😀
tele bass yeni icat olmuş bir şey değil yanlış anlaşılmasın, 70 lerde popülermiş tekrar canlandırmaya çalışıyorlar işte. es335 den farklı bu arada.Hocam tele çalmasam 😀 es335 varimsi kasayı yedircen bize 😀
O modelin adı Starcaster olsa gerek.Hocam tele çalmasam 😀 es335 varimsi kasayı yedircen bize 😀
Hocam sorun o ki 😀 o 2 fotoğrafta tele kasa yok 😀 biri gibsonumsu hollowbody 😀 biğeride ernball musicman 😀 Bak mesela bu 😀 modeli var squier olaraktele bass yeni icat olmuş bir şey değil yanlış anlaşılmasın, 70 lerde popülermiş tekrar canlandırmaya çalışıyorlar işte. es335 den farklı bu arada.
Starcaster da değil , o daha eğri büğrüydü 😀 bu bildigimiz , gibson kasa Ayrıca starcaster olarak satılan stratlar oldu , Ucuza diye biliyorum eski zamanlardaO modelin adı Starcaster olsa gerek.
einstein mısın kardeşim musicman benzeri olduğunu biz de biliyoruz hayret bir şey yahu.Hocam sorun o ki 😀 o 2 fotoğrafta tele kasa yok 😀 biri gibsonumsu hollowbody 😀 biğeride ernball musicman 😀 Bak mesela bu 😀 modeli var squier olarak
ben sadece kendini akıllı sanan insanları sevmiyorum. ignored.Telecilere özel Fender Telecaster Bass 😀
Yazmıssın , Ortada telecaster yok , sonra bana einstein diyorsun oda güzel 🙂 iyi günler.
Onu alıp perde çaktırana dek adam gibi bir SG alır, Adrian Smith sololarına kastırırım 😀
Yok be abi, Decatone'un clean tarafı gayet zarifti ve güzeldi bence. Ama adamlar yok, hakikaten kastırmıyorlar clean kanal olayına. İlle de o kanala iki tane gain stage verip crunch ediyorlar o kanalı. Sonra uğraş ki gitardan sesi kısıp tastamam clean ton alasın 🙂
Peavey'den güzel haberler var. 1 Watt'a kadar düşebilen 6505 ve Classic 20 yapmışlar:
NAMM 2015: Peavey Introduces 6505 MH Mini Head Guitar Amplifier | Guitar World
NAMM 2015: Peavey Unveils Classic 20 MH Mini Head Guitar Amplifier | Guitar World
USB ne alaka yalnız onu anlamadım pek.
Metal için Vintage 30'un pabucu dama mı atılıyor acaba? Celestion Fullback 15 inch !