Mükemmel
Jason Becker'ın efsanevi "number guitar"ı da Carvin'den çıktı. 80'lerin sonu 90'ların başında Cacophony ve Jason Becker dinleyen herkes hatırlayacaktır 🙂
Mükemmel
Jason Becker'ın efsanevi "number guitar"ı da Carvin'den çıktı. 80'lerin sonu 90'ların başında Cacophony ve Jason Becker dinleyen herkes hatırlayacaktır 🙂
müzeciler şokta!
Alırsın cort olursun lord. "Matthew Bellamy"
duman tonu için yapmışlardır belki.Ton hiç bir alakası yok gibi geldi bana?
şu alet ve fiyatı kahır sebebi mesela...amptweaker tight metal pro getirttim noel tatilinde 300 dolara bileydim bekler 200 daha eklerdim :/ türkiye fiyatı 1000 usd olur şüphesiz 🙁
Peavey 6505 Mini Head | Sweetwater.com
Tarzını bilemiyorum tabi ama benim için 6505 1*12 combo bile öndedir Orange dan...namm 2015 in en öne çıkan ürünlerinden biri bu micro head...keşke benzer bir fiyata gelebilse...Orange Jim Root ile bunun arasında kaldım. Demolarının piyasaya düşmesini bekliyorum.
Tarzını bilemiyorum tabi ama benim için 6505 1*12 combo bile öndedir Orange dan...namm 2015 in en öne çıkan ürünlerinden biri bu micro head...keşke benzer bir fiyata gelebilse...
Dostum yalnız NAMM 2015 başladı bitti bile 🙂 Sen gözlerini Summer NAMM'e dik artıkBurada başlıklarda djentcilere ayar verilmiş, YEDİRTMEYİZ! 😀 Şaka maka gayet şık gitarlar bekliyorum bu sene ben. Elim değmişken bir 7 telli kapısı açılır bana fena mı ?