zevk renk meselesi sanırım. bence hoş, hafif bi radius ile daha hoş olurmuş.Singlecutlarda bu tarz headstockları sevmeyen bir ben miyim ya 😳
carvin'in kurucusu lowell kiesel olarak gözüküyor, jeff kiesel de torunu.Ayrılıp ayrılmadıklarını bilmiyorum ancak Jeff, instagram sayfasında hala KieselCarvin diye hashtag ile paylaşıyor fotoğrafları.
sanırsam yeni modeller artık kiesel diye üretilmeye başlandı alt-üst modelleri farklı markayla basmak diye bir şey yok sanıyorum.zevk renk meselesi sanırım. bence hoş, hafif bi radius ile daha hoş olurmuş.
carvin'in kurucusu lowell kiesel olarak gözüküyor, jeff kiesel de torunu.
esp-ltd, fender-squier, gibson-epiphone gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
haklısın. şimdi araştırdım da, aynen gitarlar kiesel adıyla sunulacakmış. carvin daha çok ekipman.sanırsam yeni modeller artık kiesel diye üretilmeye başlandı alt-üst modelleri farklı markayla basmak diye bir şey yok sanıyorum.
tosin abasinin yeni modeli çok kötü. perde erişimini düşünürek mi istedi bu gitarı hiçbir fikrim yok ama bu gitarın perdeleri sınırlayacağı bir gerçek.
bi dahaki kış nammini bekliyorum. schecter indirimlerini kaçırdığımdan dolayı
öyle zaten ihtimalle, block inlay kullanacağını da sanmıyorum seri üretimde. yalnız burdaki truss rod kapağından kıllanmadım değil.Headstock dikkatli incelendiğinde customshop ibaresi gorunuyor
öyle zaten ihtimalle, block inlay kullanacağını da sanmıyorum seri üretimde. yalnız burdaki truss rod kapağından kıllanmadım değil.
marty'nin jackson'a geçeceği dedikodusu var. jcf'de baya bi dillendirilmeye başlandı.
Shecter Explorer bekliyorum.
bu kadar kotu bir headstock olamaz ya
+ ayrıca son zamanlarda thru red gibi bir de Kelly çalıyoröyle zaten ihtimalle, block inlay kullanacağını da sanmıyorum seri üretimde. yalnız burdaki truss rod kapağından kıllanmadım değil.
marty'nin jackson'a geçeceği dedikodusu var. jcf'de baya bi dillendirilmeye başlandı.
+ ayrıca son zamanlarda thru red gibi bir de Kelly çalıyor
Bu Les Paul'ün yanlıs hatırlamıyorsam bir yangından kurtarıldığı ile ilgili bir hikayesi var 🙂 Sonra tekrar luthierler tarafından düzenleniyor galiba. Böyle bir gitar var, ancak bu martynin bu les paulü müydü baska gitar mıydı hatırlayamadım.yani adam calıyor sonucda ama EMG TV de caldııgı gison lespaulu beni benden aldık reliclikte gelinen son nokta olabilicegine inandırdı beni acıkcası o aradaki scallop perdelerde off ki ne offf
yani adam calıyor sonucda ama EMG TV de caldııgı gison lespaulu beni benden aldık reliclikte gelinen son nokta olabilicegine inandırdı beni acıkcası o aradaki scallop perdelerde off ki ne offf