iğrençVee Hetfield'a yeni signature. V kasalara çok bi ilgim olmamasına rağmen bu yavrunun çizgileri çok hoşuma gitti. İsmini de Vulture koymuşlar.
ESP VULTURE BLKS70022 eklentisini görüntüle
iğrençVee Hetfield'a yeni signature. V kasalara çok bi ilgim olmamasına rağmen bu yavrunun çizgileri çok hoşuma gitti. İsmini de Vulture koymuşlar.
ESP VULTURE BLKS70022 eklentisini görüntüle
Sanırım signature artist sayısıyla da alakalı biraz. Genel olarak fazla signature gitar yapınca, her gitaristten de gelen farklı istekleri baz alarak üretime girişince böyle şahane şeyler de çıkabiliyor aradan. Yukarılarda bir yerlerde Iron Label'leri de gördüm onlar da baya hoştu.Sanırım NAMM 2016'da normal normlarının dışında en başarılı gitarlar ibanez'e ait...
Normalde pek haz etmiyorum ibanezlerde (lafım meclisten dişarı, gece gece dayak yemeyelim🙂 ) fakat bunlar cidden alınası yaratıklar.
70026 eklentisini görüntüle 70027 eklentisini görüntüle 70028 eklentisini görüntüle 70029 eklentisini görüntüle
Konu kilit:
Digitech, Trio+'i cikarmis. Bu pedal Looper ve Trio Band Creator birlesimi. Burada eglenceli bir tanitimi var:
cok kotu. Hayır RR icat edilmeseydi nasıl turevler uretileibirid diye dusunduruyor esp nin cakma mantıgı beni hepPetrozza V de bayagi guzel:
James Tyler'da doğru düzgün bir headstock görmek beni çok mutlu etti valla 😀 Umarım böyle devam eder, şu nedir ya:Bir dostum orda şu an, James Tyler paylaşmış az önce..
70038 eklentisini görüntüle
Yalnız bu James Trussart , James tyler değil...Bir dostum orda şu an, James Tyler paylaşmış az önce..
70038 eklentisini görüntüle