Namm 2025 - Yeni Ürünler

Bildiğiniz üzere her yıl bu müzik fuarında yeni ürünler tanıtılıyor, ben de bunları başlık altında toplayalım, hem haberimiz olsun hem de güzel bir tartışma-muhabbet ortamı olur diye düşündüm.
Videolar gelmeye başladı bile, buraya birkaçını bırakıyorum, sizin de gözünüze ilişen ürünler varsa buraya ekleyin.

Son düzenleme:
Halihazırda gtrs w900 kullanıcısı olarak ilgimi en çok mooer mmt gitarı çekti onun da tanıtımı tam bir fiyasko , 2025 yılında üretim hatası olan hakkında binlerce şikayet floyd rose special köprü kullanmak nedir , bi de tanıtımı djent midir nedir kafa şişirici bir sesle yapmışlar bul adam gibi birini çaldır her tondan sesini performansını duyalım aletin , hiç beğenmedim.

Eski Meksika Standart serisini tekrar piyasaya sürmüşler, ama Endonezya üretimi. Üstünde "Fender" yazan Classic Vibe herlade bunlar 🙂
Bir ara da Modern Player serisi vardı Çin'de üretilen, Fender neden böyle marka değerine zarar veren ürünler üretiyor anlamıyorum...
Acoustasonicler gerçi mantıklı olmuş, eskiden sadece Amerikan olanları vardı sanırım ve aşırı pahalıydılar.

7 Telli headless Schecter, arkada da güzel başka modeller var 🙂

Son düzenleme:
Halihazırda gtrs w900 kullanıcısı olarak ilgimi en çok mooer mmt gitarı çekti onun da tanıtımı tam bir fiyasko , 2025 yılında üretim hatası olan hakkında binlerce şikayet floyd rose special köprü kullanmak nedir , bi de tanıtımı djent midir nedir kafa şişirici bir sesle yapmışlar bul adam gibi birini çaldır her tondan sesini performansını duyalım aletin , hiç beğenmedim.
Benim de ilgimi MMT çekse de dediğin gibi inanılmaz kötü ton ile gitarı tanıtmışlar. Komple performansını göstersene değil mi yok yapamazlar.

Eski Meksika Standart serisini tekrar piyasaya sürmüşler, ama Endonezya üretimi. Üstünde "Fender" yazan Classic Vibe herlade bunlar 🙂
Bir ara da Modern Player serisi vardı Çin'de üretilen, Fender neden böyle marka değerine zarar veren ürünler üretiyor anlamıyorum...
Acoustasonicler gerçi mantıklı olmuş, eskiden sadece Amerikan olanları vardı sanırım ve aşırı pahalıydılar.

7 Telli headless Schecter, arkada da güzel başka modeller var 🙂

Marka değeri için bence de kötü olsa da bizim ülkede "FENDER var abi bende yeaaa" diyen ergenler için bizim ülkemizde satar bu diyorum. O değil de olan Squier' e oldu eğer fiyat farkı açılmaz ise. Markalar artık karlılık arıyor. Endonezya üretimi olup atıyorum 100 dolara mal ettikleri bu gitarları sırf fender diye 300-400 dolara satıp kar edecekler. Marka değeri için kötü ama karlılık anlamında iyi bir hamle gibi.

Neck-dive yapmıyorsa Schecter güzel bir Sg alternatifi yapmış.

Bence artık tüm markalar, ucuz gitar pazarından pay almak istiyorlar, fakat kendi ayaklarına sıkıyorlar bence, Prs olmak istiyorlar gibi geliyor bana 🙂

Neck-dive yapmıyorsa Schecter güzel bir Sg alternatifi yapmış.

Bence artık tüm markalar, ucuz gitar pazarından pay almak istiyorlar, fakat kendi ayaklarına sıkıyorlar bence, Prs olmak istiyorlar gibi geliyor bana 🙂

O Tyler'ın kafasına neck plate kadar taş düşsün. Strat kasa ile çalanların üst perdeye erişime ihtiyacı olmadığı mı düşünülüyor? Ne zaman yasaklanacak o takoz gibi metal plakalar... Bari traşlayın da ele otursun.

Yeni surfy industries ürünleri güzel görünüyor. Özellikle surfybear compact deluxe reverb çok iyi olmuş. Surf çalanlar için tüm ihtiyacı karşılayacak bir tasarım yapmışlar surfytrem pedalı dahil edilmiş pre-post seçeneği eklenmiş ayrıca harici reverb tankı bağlayabiliyorsun. Bu sayede taşınabilir ebattaki üniteden büyük tanklı modellerdeki soundu alabilme şansı oluyor.

sıradaki USA seyahatimde planım Strandberg almaktı... alternatiflerin çoğalması güzel olacak 🙂

çok iyi görünüyor.

Ben ne varsa eskilerde var demeye devam ediyorum.
Yenilerden çok da umutlu değilim. Paslanmaz çelik fretler standart olsun, klavye malzemesi kaliteli olsun, işçilik düzgün olsun yeter. Her gitarda standart olması gereken şeyler. Apple gibi USB-c ekleyip inovasyon diye satmasınlar sonra

Geri