Y YsfKR 10 Ağustos 2024 #1 2.5 yılın sonunda en çok çalmak istediğim sololardan birisini çaldım. Eleştirilerinizi sunar ve destek olursanız sevinirim.
2.5 yılın sonunda en çok çalmak istediğim sololardan birisini çaldım. Eleştirilerinizi sunar ve destek olursanız sevinirim.
B badpenny 10 Ağustos 2024 #2 Valla eleştirim ancak yatağın üzerindeki yastığa olur. Ellerine sağlık. 💯
Y YsfKR 10 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 badpenny demiş ki: Valla eleştirim ancak yatağın üzerindeki yastığa olur. Ellerine sağlık. 💯 Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkürler. Yastığa ilettim bir daha orada durmayacak😅
badpenny demiş ki: Valla eleştirim ancak yatağın üzerindeki yastığa olur. Ellerine sağlık. 💯 Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkürler. Yastığa ilettim bir daha orada durmayacak😅
Semperfi 10 Ağustos 2024 #4 Dostum ellerine sağlık. Çok iyi çalmışsın. Barşarılarının devamını merakla bekliyorum
BaHeS_07 11 Ağustos 2024 #5 Ellerine sağlık dostum gayet temiz olmuş bu arada sweep ve tapping leziz gayet iyi.
Ovicrine 11 Ağustos 2024 #6 YsfKR demiş ki: 2.5 yılın sonunda en çok çalmak istediğim sololardan birisini çaldım. Eleştirilerinizi sunar ve destek olursanız sevinirim. Hepsini görmek için tıklayın... Herkes yazmış ama yazmadan duramam. Mükemmel sweep picking ve tap. Sana özendim dinleyince😂😂. Başarılarının devamını dilerim.
YsfKR demiş ki: 2.5 yılın sonunda en çok çalmak istediğim sololardan birisini çaldım. Eleştirilerinizi sunar ve destek olursanız sevinirim. Hepsini görmek için tıklayın... Herkes yazmış ama yazmadan duramam. Mükemmel sweep picking ve tap. Sana özendim dinleyince😂😂. Başarılarının devamını dilerim.
Y YsfKR 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Ovicrine demiş ki: Herkes yazmış ama yazmadan duramam. Mükemmel sweep picking ve tap. Sana özendim dinleyince😂😂. Başarılarının devamını dilerim. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim
Ovicrine demiş ki: Herkes yazmış ama yazmadan duramam. Mükemmel sweep picking ve tap. Sana özendim dinleyince😂😂. Başarılarının devamını dilerim. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim