Gibson Standard Historic 1958 Les Paul Reissue VOS WC 10090756 « Electric Guitar AYNI GITAR BURADA 15 BIN.
Standard Historic 1958 Les Paul Standard BURADA 25 BIN
??????
Standard Historic 1958 Les Paul Standard BURADA 25 BIN
??????
en pahalısını sorma hastalığı.
Arkadaş o gitarı almayacağı için sormasının da bir önemi yok. Aynı hikayeyi bu forum'da 235346 kere gördüğüm için cevabı da bu şekilde oldu.
O gitara, Türkiye şartları içim 10-15bin verecek bir adam A'dan Z'ye kadar o gitarla ilgili ne varsa öğreniyor hangi ağacın dalından kesildiğine tut da nasıl gövdenin birleştirildiğine kadar, cilasını, manyetiğini vs her detayını biliyor yani buraya sormadan önce ki forumun şu haliyle bu gitarla ilgili bilgi verecek nesil de buradan ayrıldı. Türkiye şartları için böyle bunun milyon'da bir istisnası olur, o da genel müdür , ceo gibi bir çalışansınızdır, aylık 30.000 tl geliriniz vardır(Ör: 2 hafta'da satılan do re'deki 42.000 lik gibson custom gibi) hesap etmezsiniz detayına da dikkat etmezsiniz almak için sorarsınız. Bu forumda sırf laf olsun diye böyle binlerce açılmış başlık var, gibson usa custom shop lp'lerden başlayıp ertesi gün ne aldın diye sorunca cort x6 diyen tipler dolu. Geçmiş tecrübelere göre bu başlık sonu ' cort x6 veya shecter c1 aldım teşekkürler' kokusu alıyorum benim burnum yanlış koku almışsa, Yok, ben o milyonda bir ihtimalim derseniz eyvallah bu mesajları atmadım sayın devam edin.
Evet tamda milyon da bir kişiyim. Gitarı bu Aralık sonuna kadar kesin alacağım. İşte bu kadar başlığı sizinde söylediğiniz gibi gitarı a dan z ye öğrenmek için açıyorum. Yüklü bir miktar para vereceğim çünkü. Teşekkür ederim.
Sevgili @RobinSharmaBirisi MSRP, diğeri Street Price.
😀 Yüklenmeyelim sevgili @VanHalen e eski ve eskiden epey aktif üyemiz, son zamanlarda, o güzel insanlar, o güzel atlara binip gittikleri için hepimiz bir miktar buruğuz...Pardon soru sormak için önce nereye başvuruyoduk?
Evet tamda milyon da bir kişiyim. Gitarı bu Aralık sonuna kadar kesin alacağım. İşte bu kadar başlığı sizinde söylediğiniz gibi gitarı a dan z ye öğrenmek için açıyorum. Yüklü bir miktar para vereceğim çünkü. Teşekkür ederim.
O milyonda bir kişi iseniz buralarda işiniz olmak demek istiyorum yani verirsiniz parayı, alırsınız. MSRP ve Street price farkını bilmeyen adam 15000 tllik gitar alacak. Tabi kesin alır. Neyse, aralık ayında görüşürüz o halde şimdiden yeni schecter'iniz, cort'unuz, epiphone'nunuz hayırlı olsun.
Zenginlik doğru yere para harcayarak ve tasarruf edilerek elde edilir. Bu arada paramın olması nereye harcayacağımı size sormama gerektirmez. Teşekkürler.
😀 Yüklenmeyelim sevgili @VanHalen e eski ve eskiden epey aktif üyemiz, son zamanlarda, o güzel insanlar, o güzel atlara binip gittikleri için hepimiz bir miktar buruğuz...