Sevgili
@VanHalen
Nasıl ve ne şekilde cevap verip veya vermeyeceğim bana kalmış saygı çerçevesinde kaldığı sürece.
Bu çok doğru, zaten benim eleştirdiğim de bu, siz bu cevabınızı
Arkadaş o gitarı almayacağı için sormasının da bir önemi yok. Aynı hikayeyi bu forum'da 235346 kere gördüğüm için cevabı da bu şekilde oldu.
saygı çerçevesinde verdiğimizi mi düşünüyorsunuz?
Derdimi güzelce anlatabildiğimi düşünüyorum siz düşünmüyor olabilirsiniz o da sizin fikriniz. Yani, bu şekilde değerlendiriyorum'a veya Bu kadar para verecek adamın gerekli araştırmayı yapmış olması gerektiğini düşünüyorum'a gerek kalmıyor hatta bu yüzden uzun uzun açıklayıp yazıyorum anlatmak istedikleri mi ki yanlış anlaşılma olmasın.
Kendinizden o kadar eminsiniz ki, olayı çözmüşsünüz, "Bu arkadaş bu gitarı alamaz", oldu ki, yanılırsanız da "Geçmiş tecrübelere göre bu başlık sonu ' cort x6 veya shecter c1 aldım teşekkürler' kokusu alıyorum benim burnum yanlış koku almışsa, Yok, ben o milyonda bir ihtimalim derseniz eyvallah bu mesajları atmadım sayın devam edin." diyip geçirtiyorsunuz, siz bu tavrı nasıl değerlendiriyorsunuz bilemiyorum ama ben doğru bulmuyorum...Bu tavrınızı, bu mesajınızda da "Bu kadar para verecek adamın gerekli araştırmayı yapmış olması gerektiğini düşünüyorum'a gerek kalmıyor" diyerek sürdürüyorsunuz...İşte bu yüzden, ben de, biraz da, takılmak amacıyla, herhalde sizin kadar doğruları bilen birisine danışılmadan soru sorulmaması gerektiği anlamını çıkartıyorum
😉...
Paranoya yapıp yapmama konusunda gerekli cevabı bir önceki mesajda yazdım zaten, orta gelsin de bir gol atayım tarzı hareketiniz vardı bunu da üslubunca anlattım, 😀 işareti ve iğnelemek için kendi içinde çelişen cevaplarınız insanı, alaycı üslubunuza götürüyor. Bu yüzden hiç de paranoya gibi görünmedi ki o zaman kullandığınız jargonda sıkıntı var demektir, çünkü burada 'yazarak' anlaşıyoruz.
Bir yerde, bir sorun olduğu aşikar, ancak bunun çift taraflı olabileceğini unutmamak gerekiyor...Yine, olayları yorumlamak istediğiniz gibi yorumlamışsınız, "orta gelsin de bir gol atayım tarzı hareketim varmış" "
😀 işareti ve iğnelemek için kendi içinde çelişen cevapları"m varmış, "alaycı üslubuma götürüyor"muş, (
😉 vayy beah ben neymişim), "jargonumda sııkıntı varmış", ama siz herşeyi doğru anlamışsınız öyle mi? Yani, sizin yanlış anlama şansınız hiç yok, hem de "yazarak" anlaşırken...Ee, tebrik ederim, o zaman ...
Bir kere daha özetleyeyim, temelde bahsettiklerinize katılıyorum ancak ne sebeple olursa, olsun, herhangi bir üyeye bu şekilde bir davranışı doğru bulmuyorum...Ki üye, haksız olduğunuzu, gitarı 15K TL vererek almak istediğini belirtiyor, özür dilemek yerine, halen "Gitarı da alıp imzalı gitarla fotoğrafınızı da bana gönderirsiniz ben de forumdaki nicke profil fotosu yaparım, güler eğleniriz bana sıkıntı yok yani." diyorsunuz, bunların hepsinin saygılı, düzgün ve doğru davranışlar olduğunu değerlendiriyorsanız, diyecek bir şey yok
🙁...
Sevgiler ve saygılar...