S
Scarred_Face
Bunu istiyorum ben, Neden sorusuna bir cevap, evet sonuçta biliyorum ve tüm uygarlıkları katsam içine anlatmam ve göstermem bolca zamanıma mal olur. Ama sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir? Yani Sizler hayatınızı nasıl yaşarsınız? Neye dayanır ve nelerden güç alırsınız? Neleri gördüğünüzde ya da neler üzerinize geldiğinde gücünüz gider çevrenizden, sahibi olduğunuz bedenin içeriğinden...
Aslında bunlarda bir nedene bağlı; Alışkanlıklarımız, yaptıklarımız, hayal kırıklıklarımız, yanlışlarımız ve önemlilerden sayabileceğim yaşamak... 🙂
Ne yani yaşayıp-yaşayıp iyi ve kötüleri aynı torbada saklayıp,, sonra da oldu deyipte hayatın akışına karıştrdığımızı sandığımız...
Ama aslında herşeyden biz sorumluyuz ve herşeyinde bir nedeni var.
İnsanoğlu her zaman bir nedene dayalı yaşamış ve yaşatmıştır.
Örnek olarak; Sevgi ve savaş nedenleri, zafer ve yenilgi nedenleri sayılabilir. Kölelerin nedenleri hizmet etmek(Aslında özgürlüğüne kavuşmak.) ya da insanın nedeni istenilenleri yapmak mı? 🙂
Bence çok tartışılacak ve çok cevaplanacak soru var. Sadece burda da değil, yaşadığımız hayatbaşta olmak üzere sonrasında kendimiz, BIZ...
"Neden" uçsuz bucaksızdır. Ya biz uçsuz bucaksız mıyız? Sonsuz muyuz?
Saygı ve Sevgi. :?:
Aslında bunlarda bir nedene bağlı; Alışkanlıklarımız, yaptıklarımız, hayal kırıklıklarımız, yanlışlarımız ve önemlilerden sayabileceğim yaşamak... 🙂
Ne yani yaşayıp-yaşayıp iyi ve kötüleri aynı torbada saklayıp,, sonra da oldu deyipte hayatın akışına karıştrdığımızı sandığımız...
Ama aslında herşeyden biz sorumluyuz ve herşeyinde bir nedeni var.
İnsanoğlu her zaman bir nedene dayalı yaşamış ve yaşatmıştır.
Örnek olarak; Sevgi ve savaş nedenleri, zafer ve yenilgi nedenleri sayılabilir. Kölelerin nedenleri hizmet etmek(Aslında özgürlüğüne kavuşmak.) ya da insanın nedeni istenilenleri yapmak mı? 🙂
Bence çok tartışılacak ve çok cevaplanacak soru var. Sadece burda da değil, yaşadığımız hayatbaşta olmak üzere sonrasında kendimiz, BIZ...
"Neden" uçsuz bucaksızdır. Ya biz uçsuz bucaksız mıyız? Sonsuz muyuz?
Saygı ve Sevgi. :?: