Merhabalar şimdiye kadar hiç görmediğim bir gitar modeli olan ibanez rg3xxv'i gördüm.Bu gitar hakkında bildikleriniz nelerdir benimle paylaşır mısınız?Deneyen çalan hatta sahip olan varmı hoş bir şeye benziyor.
Profile bakana kadar "ne desem ki?" diye düşündüm. 🙂İbanez dimarzio falan şaşırdım yani 😀
Yanlış hatırlamıyorsam köprüsünün Edge-II olması lazım. Hatam olabilir@levantin de 1 tane 465 oldugunu biliyorum. Ben denemedim hic. Koprusu edge 3 olmasaymis cok guzel olacakmis.
Bana da garip geldi son 5dk dır bir araştırdım ama galiba dediğiniz gibi Edge-III olmalı. Şurada da 2 demiş ama model biraz farklı gibi:Ben de net olarak bilmiyorum sahip olmadığım için, linkte yazandan ve fotoğraflarından yola çıktım açıkçası:
RGR465M - Ibanez Wiki
Bana da garip geldi son 5dk dır bir araştırdım ama galiba dediğiniz gibi Edge-III olmalı. Şurada da 2 demiş ama model biraz farklı gibi:
RG3XXV-CA - RG S 25th Anniversary | Ibanez guitars
Ben ilk posttan kaynaklı olarak 25th anniversary sandım o yüzden bunu bulmuşum galiba 🙂 Teşekkürler bilgi paylaşımı içinBu 25th anniversary modeli. Edge Zero var bunlarda, baya farklı sistem. Birkaç sene önce piyasaya sürdükleri 465 modelinde edge III vardı. O zamana göre fiyat performans çok iyiydi. 1.000 liraya dimarzio'lu reverse headstock, maple Ibanez🙂