- Konu Sahibi Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar vosvosu alırsak hepinizi gezmeye cırartıcaz 😀 www.nokiasupersound.com
prematurebebek demiş ki:şarkıyı bependim gerçekten tebrik ederim yalnız sözler de bir yeri anlamadım mümkünse açıklayabilir misiniz?
belki döner ...,... çıkar karşına
o ... olan yerleri ben anlamadım 🙁
prematurebebek demiş ki:şarkıyı bependim gerçekten tebrik ederim yalnız sözler de bir yeri anlamadım mümkünse açıklayabilir misiniz?
belki döner ...,... çıkar karşına
o ... olan yerleri ben anlamadım 🙁
cewooo kasmaya gerek yok onlar sensizde oldukca iiler 😛 hatta sensiz daha iiiler artık grubun adınada karişiyoruuum BJKNEMA :tap:ceWo demiş ki:ya arkadaslar bi sey danısmam lazım sızlere: ben burdan yuzmeye baslasam 22. yuzyıla yetişirmiyim konsere??
spider_in_mud demiş ki:cewooo kasmaya gerek yok onlar sensizde oldukca iiler 😛 hatta sensiz daha iiiler artık grubun adınada karişiyoruuum BJKNEMA :tap:ceWo demiş ki:ya arkadaslar bi sey danısmam lazım sızlere: ben burdan yuzmeye baslasam 22. yuzyıla yetişirmiyim konsere??
cewoo senin için bi sakıncası yoktur sanırım :utandim
maco demiş ki:cewoooooo!!!!!!!!!!!!!!
bence zor hem köpekbalıkları war hem de kaçmaya çalıştığın anlaşılırsa ovuzovski tarafından gönderilen sat komandoları tarafından yakalanırsın🙂
essek doverim lan seni seningrubun mu_?? sen uzaklaştırma aldın lan gruptansen gel rodi fln ol benim onlar cek elini ayagını 😛ceWo demiş ki:spider_in_mud demiş ki:cewooo kasmaya gerek yok onlar sensizde oldukca iiler 😛 hatta sensiz daha iiiler artık grubun adınada karişiyoruuum BJKNEMA :tap:ceWo demiş ki:ya arkadaslar bi sey danısmam lazım sızlere: ben burdan yuzmeye baslasam 22. yuzyıla yetişirmiyim konsere??
esta piti piti sakıncası olurmu canıııım!! sen benım grubumu al sahıplen?? yok ole dawa gelecem dagıtacam orayı 😀😀😀
spider_in_mud demiş ki:essek doverim lan seni seningrubun mu_?? sen uzaklaştırma aldın lan gruptansen gel rodi fln ol benim onlar cek elini ayagını 😛ceWo demiş ki:spider_in_mud demiş ki:cewooo kasmaya gerek yok onlar sensizde oldukca iiler 😛 hatta sensiz daha iiiler artık grubun adınada karişiyoruuum BJKNEMA :tap:ceWo demiş ki:ya arkadaslar bi sey danısmam lazım sızlere: ben burdan yuzmeye baslasam 22. yuzyıla yetişirmiyim konsere??
esta piti piti sakıncası olurmu canıııım!! sen benım grubumu al sahıplen?? yok ole dawa gelecem dagıtacam orayı 😀😀😀