garage da başarılar nema...
konserde osiris ve fas-on çıkamıyor... bilginize...
konserde osiris ve fas-on çıkamıyor... bilginize...
ozgur196 demiş ki:Çok güzeldi nema bugün tebrikler. Ayrıca yardımlardan dolayıda hepsine tek tek teşekkür etmem lazım. Nice beraber konserlere...
orkunorkun demiş ki:güzell konserdi beylerr .. bn cok egleendım acıkcası!!! 🙂
basarılar.. 😉
twist_off demiş ki:ıyıdınız ıyı bızde ordaydık zevk aldık dınlemekten özellıkle bestelerden nese kendınıze ıyı bakın..............twist-off..........
.......................BASARILAR..................
sixdodo demiş ki:beyler tebrikler ilk defa garage da izledim forumun en başında çok polemik warmış ama bunları aştığınızı görüyorum.gerçekten çok ''temiz'' çaldınız.ben de çok beğendim naftalin çok iyiydi başarılAR
pasakli_kedi demiş ki:Daha öncede belirtmistim naftalin isimli sarkınız cok hos bence cok guzel bir karar vermissiniz ben yarısmaya katılan grupların(hepsinin olmasada)cogunu dinledim ve sizi daha basarılı göruyorum bence cok iyi bir derece alcaksınız gibime geliyor nese nazarım degmesin 😉
Size bol sans basarılar...
pasakli_kedi demiş ki:Daha öncede belirtmistim naftalin isimli sarkınız cok hos bence cok guzel bir karar vermissiniz ben yarısmaya katılan grupların(hepsinin olmasada)cogunu dinledim ve sizi daha basarılı göruyorum bence cok iyi bir derece alcaksınız gibime geliyor nese nazarım degmesin 😉
Size bol sans basarılar...
maresalx demiş ki:Şarkı bu başlıkta abartıldığı gibi aham şaham bir şarkı değil
Bence ilk elenecekler içinde...