bu soru cok gusel ama bunu sana derya açıklasın ...............yaparsın dimi deryacım🙂ceWo demiş ki:spider_in_mud demiş ki:arkadaşlar bu tür seyleri kurulu gruplarada dıılde serbest insanlara yapsanız bak bunlar kardes kardes müzik yapıyoolar hiç bozma bence öpücükler ........maskera88 demiş ki:abiler abk olan ve kalıtelı bı gruba bass calmak ısteyen arkdaslar varmı.saglam bı grubz.valla baterıde ben 10 seneden beri,elektero cok saglamm 7 sene,classık de 12 ne dıyorsunz .msn adresımı verıyı[email protected]
MİDİ BOY NEMA🙂
sana katılıyorum kurulu duzen konusunda da ya bu MIDI BOY NEMA ne oluyor alla askına???
yok canım kucuk nemalar kızmasın bırazcık daha buyuk olanım ben 🙂 derya abim gibi bende nema olcam buyuyunce🙂ninex demiş ki:midiboy nema grubumuzun en kucuk uyesidir 😛
ohoo cok oluyoo cnm hatta sen sabit nema sayın ninex buyuk nema ve bide parlak nema var daha tanışcaz bakalım daha ne türler bulcam bu sıkı bı arastırma ama ben seni bilgilendircem ok🙂yugoo demiş ki:alla allaaa !! NEMA lar nezman sınıflandırıldı yawww 🙂
yugoo demiş ki:alla allaaa !! NEMA lar nezman sınıflandırıldı yawww 🙂
bay fenerli ödtülü adam olunca sabit olamaz mı _? ayrıca sen kıbrıstan buraya nie laf yetiştriyoosun 🙂 bu arada cewocum yenge benim sınıftaymış oo artık senide bizim okula beklerız sevgiler cabuk bıtır su okulu 🙂ceWo demiş ki:saygıdeger spider 😀 bi düzeltme yapayım dedim o sabit nema olarak nitelendirilen kişi hakkında bi daha düşün istersen ( adam odtü lü 🙂 ) yannış bi degerlendirme olmus....
sercan seni anlamak zor...p_Absolution_q demiş ki:bende mini nema olmak istiyorum.. derya beni mini nema yap.. söylerim bak zeynep'e 😛
sagol super nema ama ben ummuyorum yaa konserde cook basarılar gerci yarın fln gorüşürz galiba veya a.ş.ti ye gelirim fln 🙂 kurtulus yok yani cok optum 🙂 byemaco demiş ki:teşekkür ediyorum midi nema'cığım perşembe umarım seviniriz bu sefer malmö'de🙂 bu arada nema perşembe 18.15'te sahne alacak ayrıca usak rock festivalinin programına www.usakrockfest.com adresinden ulaşabilirsiniz...