Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpekçim, çok teşekkür ederiz. Seni seviyoruz ve ilk fırsatta konserlerimizden birinde görmek, seninle tanışmak istiyoruz. Bizden daha çok çallışıyorsun valla 🙂
Çok teşekkür ederiz. Böyle düşünen insanlar, bu tür tepkiler bizim motivasyonumuzu arttırıyor. Albüm çıkartma süreci biraz uzadı. Ama güzel bir albüm yapacağız, hiç şüpheniz olmasın. Bizimle ilgili en güncel bilgileri myspace adresimizden takip edebilirsiniz.
rolling stone ağustos 2006 gelecek vaat eden 10 yerli grupta neon...alper bahçekapılı harbiden süper bir liste çıkarmıştı o ay...
tarayıcı küçüktü özgür abi sığmadı kusura bakmayın 😀
seyrettim programı başlarını kaçırmıştım aslında ama neonlu kısmı kaçırmadım 2 şarkı çalındı kısa kısa konuşmalar oldu bursadan bahsedildi albümden bahsedildi :? darbukadan bahsedildi 😀 aşağdaki resimler tamamiyle öylesine çekilmiş resimlerdir cep telefonuyla çekildiği içinde çok kötüdür kusura bakmayın 😀 izlemeyenler varsa görsünler istedim
😀 metin abi kusura bakma ya çok karanlıkta kalmıştın bir de kamera açısına pek girmemiştin farkettiysen çektiklerim çok kötüydü bunlardan bile 😀
rolling stone ekim
mehmet tezin yazısından alıntıdır... Bu sayımızla birlikte bir de CD edinmiş oldunuz. Voltaj - Rolling Stone işbirliğiyle hazırlanan albümde altı şarkı bulunuyor. Bu ay içinde Voltaj etiketiyle piyasaya çıkacak Vol 01 Türkiye'den Alternatif Rock isimli derlemeden Ars Longa, Ayyuka ve Neon'un birer parçası var. Replikas, Nekropsi ve Kreş'ten birer şarkıyı da biz sizin için seçtik.
blue jean ekim sayısında rock n coke dosyası açılmış son sayfada bir neon fotoğrafı var ufak. konser yorumu derseniz yok çünkü o sıralarda doğu bey (doğu yücel ) maç yapmaktaymış 🙂
neon yüxexes aralık06 sayısında can su boğuşlunun tuttuklarım listesine boşvermek lazım la girmiş bir zamanlar 😀 ben nasıl es geçmişim çözemedim hala :roll:
tarih : 13 Kasım Salı, 21:30
mekan : Babylon
ön bilgi - 18 yaş sınırı vardır.
- Radikal Kuponu ile Babylon Gişe ve Perakande Satış noktalarından 2,00YTL indirimli biletlerden satın alınılabilir
Ayakta 20 YTL Öğrenci 12 YTL
bilet fiyatları 22,50 YTL
(biletix de ) Vol01- Türk Usulü Rock
Pozitif Müzik’in yeni rock markası Voltaj; dijital ortamda var olan grupların seslerini duyurmak amacıyla derlediği “Türkiye’den Alternatif Rock” serisinin ilk albümünü Babylon’da bir partiyle kutluyor. Doğru bildikleri tutku dolu, ama bir o kadar da dikenli yolda çok şeyi feda etmeyi göze alan bu topluluklardan Fungu, Grangulez, Ars Longa, Mai, Ayyuka, Neon, Kafa Bin Dünya,Can K, DDR, OTR, Dehr-i Yalan albüm partisinde sahneye çıkacaklar... Türkiye’den Alternatif Rock gecesinde kimi hırçın kimi duygusal, biri alaycı beriki karamsar; ama hepsi büyük şehrin renkleri ve seslerine tanık olacaksınız. Yarını hissedebilmek için yarının seslerinden gelen bu dipten dalgaya kulak verin.