Ben grenotype demosunu kullanıyorum, pas geçip cali yi beklerim...
grenotype ta doğdu düzgün pedal da yok...
grenotype ta doğdu düzgün pedal da yok...
Fortin Nameless %50 indirime girdi arkadaşlar fırsatı kaçırmayın 🙂
Üstadlar bir soru.... 2016 civarı macbook pro, i7 filan.... elimdeki irig hd2 iş görür mü yoksa usb hatta AC powered bir ses kartına girmeye gerek olur mu? Steinberg, focuswrite vs.... çok alt ucundan değil de 2-3 bin TL kadar aldığıma değecek modellerden bahsediyorum. Akabinde aklıma yatarsa KRK Rokit G4 7 inch var radarımda, o da 2.5 kTL gibi.
Focuswrite'lara bakayım.... oda küçük bir oda, yani 10-12m2 filandır ancak ama zaten kayıt ya da miks yapmayacam, sadece sesi düzgün versin, o yüzden KRK tek olacak, gitar amfisi gibi kullanacam, stüdyo ortamı gibi değil. Şu anda Roland CM-30 monitör var ama o çok amaçlı PA sistemi ile klavye amfisi karışımı bir şey. ipad ve Bias Amp ile iş görüyor ama Neural gibi daha ileri ortamlara gireceksem kesmez diye düşündüm.
KRK için ikili 5 inch alıp bottom-end kaybedeceğime, 7 alayım tek olsun ama doldursun diye düşündüm. Yanlış mı olur?
Ses kartı için preamp kaliteleri ve ad da çevirim becerisi olarak presonusu ben daha önde görüyorum...focusrite da kullandım...presonus itwo işinizi fazlasıyla görecektir 2-3 bin seviyelerine gerek yok bence...2-3 bin bütçeyi illa harcayacak olsam itwo yanına sağlam bir di box alırdım countryman gibi...Focuswrite'lara bakayım.... oda küçük bir oda, yani 10-12m2 filandır ancak ama zaten kayıt ya da miks yapmayacam, sadece sesi düzgün versin, o yüzden KRK tek olacak, gitar amfisi gibi kullanacam, stüdyo ortamı gibi değil. Şu anda Roland CM-30 monitör var ama o çok amaçlı PA sistemi ile klavye amfisi karışımı bir şey. ipad ve Bias Amp ile iş görüyor ama Neural gibi daha ileri ortamlara gireceksem kesmez diye düşündüm.
KRK için ikili 5 inch alıp bottom-end kaybedeceğime, 7 alayım tek olsun ama doldursun diye düşündüm. Yanlış mı olur?
Pusudaydım aldık 🙂Fortin Nameless %50 indirime girdi arkadaşlar fırsatı kaçırmayın 🙂
Checkout yaparken "NAMELESS50" diye kod girersen düşüyor fiyatı...119 usd görünüyor sitede? İndirimli fiyat mı bu?
Bende VXT6 var, oda da 10 m2, odayı boğmasın diye 8 inç almadım ama hi gain işlerinde bildiğin patates ki bu alet eski, çok tutulan serilerden. Dayanamadım Headrush FR8 aldım ama o bile çamur olabiliyor bazı hi gain modellemelerinde.Focuswrite'lara bakayım.... oda küçük bir oda, yani 10-12m2 filandır ancak ama zaten kayıt ya da miks yapmayacam, sadece sesi düzgün versin, o yüzden KRK tek olacak, gitar amfisi gibi kullanacam, stüdyo ortamı gibi değil. Şu anda Roland CM-30 monitör var ama o çok amaçlı PA sistemi ile klavye amfisi karışımı bir şey. ipad ve Bias Amp ile iş görüyor ama Neural gibi daha ileri ortamlara gireceksem kesmez diye düşündüm.
nereden haberimiz olacak, sitede göremedim indirim filan?Checkout yaparken "NAMELESS50" diye kod girersen düşüyor fiyatı...
nereden haberimiz olacak, sitede göremedim indirim filan?