Neural Dsp Başlığı

Nano cortex preset sorununu çözmek için önce midi moongose kullanmaya çalıştım. Bir tarafı trs diğer taraf mecbur 7 pinli midi. Çok stabil çalıştıramadım. Kabloyu özel yaptırdım belki yapan doğru bağlayamadı 7 pin tarafını bilmiyorum.. Bazen çalıştı bazen çalışmadı. Sonra midi chocolate denedim. Sorunsuz bir şekilde preset geçişlerini yapıyor. Kullananlara tavsiye ederim.
Yeni güncellemeyide yaptım. Şimdi daha bir şahane..
Chocolate’ın hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? Plus modeli ise host olarak USB girişinden bağlayıp, midi girişine expression pedal bağlamak mümkünmüş.

%50 indirimin bitmesine 1 gün kaldı ve karar vermek çok zor.
Aklım Rabea tonlarında (gerçekten çok lezzetli) Gojira ile her şey mümkün, Soldano göz kırpıyor bi taraftan...
Petrucci'yi zaten almıştım ama Rabea denedikten sonra "ne gerek vardı ki" diye düşünmedim değil.
Zor saatler 🙂

%50 indirimin bitmesine 1 gün kaldı ve karar vermek çok zor.
Aklım Rabea tonlarında (gerçekten çok lezzetli) Gojira ile her şey mümkün, Soldano göz kırpıyor bi taraftan...
Petrucci'yi zaten almıştım ama Rabea denedikten sonra "ne gerek vardı ki" diye düşünmedim değil.
Zor saatler 🙂
Fortin Cali Suite aldım ben, şimdi Nolly düşünüyorum modern taraf için de, Nolly de bir deneyin bence daha 2 güne yakın var 😀

Arc. Petrucci ile Nollyden alınabilecek her şeyin alınabileceği kanaatindeyim şahsen. %100 alınamasa da %99 alınır herhalde 🙂
Aslında doğru, biraz doyumsuzluktan oluyor, ama temelde Mark IIC+ üzerinedir diye düşündüm Arc. Petrucci'yi + bir sürü efekt vardı yanlış hatırlamıyorsam, ben neredeyse tüm pluginleri denedim bir tek onu deneyememiştim (aslında deneme sürümünü indirdim ama işlerimin yoğun olduğu bir zamana denk geldi 5dk bile bakamadım şanssızlık oldu).

Nolly'de 4 amfi var, çok değişik tarzlara çok rahat gidiyor o anlamda çok beğendim ben, çok kapsayıcı geldi. Fortin Cali de direkt Death tonu veriyor, diğer hiç bir pluginde bu kadar hızlı Death tonu alamamıştım, ama transpose, doubler falan yok eski kalmış ona rağmen etkiledi beni ve ilk satın aldığım o oldu.

Geri