flupp 6 Nisan 2025 #1 bu neural dsp pluginlerini 14 gun deniyoz ya, kendimizi unutturup bida nasi deneyebiliriz? bilen varsa cok faydali olur.
bu neural dsp pluginlerini 14 gun deniyoz ya, kendimizi unutturup bida nasi deneyebiliriz? bilen varsa cok faydali olur.
Katatonia 6 Nisan 2025 #2 Başka mail ile kaydolarak. flupp demiş ki: bu neural dsp pluginlerini 14 gun deniyoz ya, kendimizi unutturup bida nasi deneyebiliriz? bilen varsa cok faydali olur. Hepsini görmek için tıklayın... Satın alarak ömür boyu unutturabilirsiniz.
Başka mail ile kaydolarak. flupp demiş ki: bu neural dsp pluginlerini 14 gun deniyoz ya, kendimizi unutturup bida nasi deneyebiliriz? bilen varsa cok faydali olur. Hepsini görmek için tıklayın... Satın alarak ömür boyu unutturabilirsiniz.
flupp 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Katatonia demiş ki: Başka mail ile kaydolarak. Satın alarak ömür boyu unutturabilirsiniz. Hepsini görmek için tıklayın... omg ciddi misin bro :d
Katatonia demiş ki: Başka mail ile kaydolarak. Satın alarak ömür boyu unutturabilirsiniz. Hepsini görmek için tıklayın... omg ciddi misin bro :d
flupp 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Can Vuruşante demiş ki: Aynı plugin için başka pc lazım. Sadece mail ile olmuyor. Hepsini görmek için tıklayın... aslında sanal bilgisayarla oluyor fakat gecikme konusu biraz sıkıntılı
Can Vuruşante demiş ki: Aynı plugin için başka pc lazım. Sadece mail ile olmuyor. Hepsini görmek için tıklayın... aslında sanal bilgisayarla oluyor fakat gecikme konusu biraz sıkıntılı
Katatonia 6 Nisan 2025 #6 Can Vuruşante demiş ki: Aynı plugin için başka pc lazım. Sadece mail ile olmuyor. Hepsini görmek için tıklayın... Haliyle dediğime geliyor yasal olması için. 🙂
Can Vuruşante demiş ki: Aynı plugin için başka pc lazım. Sadece mail ile olmuyor. Hepsini görmek için tıklayın... Haliyle dediğime geliyor yasal olması için. 🙂
flupp 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Emrahd demiş ki: Mail atın şu plugini bir daha denemek istiyorum vs diye açıyorlar. Hepsini görmek için tıklayın... evet gormustum fakat yine bitince gitsin istemiyorum. acaba ugrasip bi yazi yazsam omur boyu ucretsiz verirler mi 😀 denemek lazım.
Emrahd demiş ki: Mail atın şu plugini bir daha denemek istiyorum vs diye açıyorlar. Hepsini görmek için tıklayın... evet gormustum fakat yine bitince gitsin istemiyorum. acaba ugrasip bi yazi yazsam omur boyu ucretsiz verirler mi 😀 denemek lazım.
Emrahd 6 Nisan 2025 #9 flupp demiş ki: evet gormustum fakat yine bitince gitsin istemiyorum. acaba ugrasip bi yazi yazsam omur boyu ucretsiz verirler mi 😀 denemek lazım. Hepsini görmek için tıklayın... "Fakir fukaranın ne işi var bizimle" diyebilirler. "Neural dsp hayratımı burası" da diyebilirler. Ama neden olmasın? 😊
flupp demiş ki: evet gormustum fakat yine bitince gitsin istemiyorum. acaba ugrasip bi yazi yazsam omur boyu ucretsiz verirler mi 😀 denemek lazım. Hepsini görmek için tıklayın... "Fakir fukaranın ne işi var bizimle" diyebilirler. "Neural dsp hayratımı burası" da diyebilirler. Ama neden olmasın? 😊
Can Vuruşante 6 Nisan 2025 #10 flupp demiş ki: evet gormustum fakat yine bitince gitsin istemiyorum. acaba ugrasip bi yazi yazsam omur boyu ucretsiz verirler mi 😀 denemek lazım. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam öğrenci değilseniz parasını verin alın uğraşmayın. Öğrenci iseniz pluginlerin eski versiyonlarının crack li olanları var, aratın bulursunuz.
flupp demiş ki: evet gormustum fakat yine bitince gitsin istemiyorum. acaba ugrasip bi yazi yazsam omur boyu ucretsiz verirler mi 😀 denemek lazım. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam öğrenci değilseniz parasını verin alın uğraşmayın. Öğrenci iseniz pluginlerin eski versiyonlarının crack li olanları var, aratın bulursunuz.
flupp 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Can Vuruşante demiş ki: Hocam öğrenci değilseniz parasını verin alın uğraşmayın. Öğrenci iseniz pluginlerin eski versiyonlarının crack li olanları var, aratın bulursunuz. Hepsini görmek için tıklayın... ogrenciyim, petrucci'nin cracki yok maalesef.
Can Vuruşante demiş ki: Hocam öğrenci değilseniz parasını verin alın uğraşmayın. Öğrenci iseniz pluginlerin eski versiyonlarının crack li olanları var, aratın bulursunuz. Hepsini görmek için tıklayın... ogrenciyim, petrucci'nin cracki yok maalesef.
S SolVic 6 Nisan 2025 #12 flupp demiş ki: aslında sanal bilgisayarla oluyor fakat gecikme konusu biraz sıkıntılı Hepsini görmek için tıklayın... Bios'dan CPU'nun donanımsal sanallaştırma (hardware assisted virtualization) desteğini açıp, sonra sanal makineleri tekrar kurarsan. Sanal makine kaynaklı gecikme yaşamazsın.
flupp demiş ki: aslında sanal bilgisayarla oluyor fakat gecikme konusu biraz sıkıntılı Hepsini görmek için tıklayın... Bios'dan CPU'nun donanımsal sanallaştırma (hardware assisted virtualization) desteğini açıp, sonra sanal makineleri tekrar kurarsan. Sanal makine kaynaklı gecikme yaşamazsın.